Aşa vor funcţiona cluburile de striptease din SUA după ridicarea carantinei!

baza-striptease.jpg

Fetele se vor dezbrăca doar dacă poartă măşti şi respectă distanţa socială

Deşi SUA sunt pe panta ascendentă a infectării cu COVID-19, guvernatorii din diferite state americane iau în calcul deja măsuri de relaxare a condiţiilor de carantină.

Astfel că, ignorând că un milion de americani sunt contaminaţi cu noul coronavirus şi peste 55.000 au pierit în lupta cu boala, autorităţile au emis semnale că anumite localuri, baruri, restaurante şi afaceri îşi vor putea relua activitatea din a doua săptămână a lunii mai.

Iată care sunt regulile ce trebuie respectate de cluburile de striptease care îşi vor deschide porţile pentru clienţi.

 • Clienţii sunt testaţi la intrare dacă au sau nu febră.
 • Accesul în interior se face doar cu mască pe faţă şi mănuşi chirurgicale.
 • Până să ia loc în separeuri, bărbaţii trec printr-un tunel de decontaminare.
 • Dansul în poală şi pipăielile sunt interzise.
 • Fetele vor purta măşti pe faţă şi vor dansa în spatele unui panou de plexiglas.
 • Banii băgaţi la chiloţi sunt interzişi şi mesele sunt reconfigurate pentru a respecta regula distanţării la 2 metri între persoane.
 • Nu este permisă staţionarea la bar şi, în momentul servirii băuturilor alcoolice, clienţii trebuie să le permită ospătăriţelor sexy să respecte regula distanţării sexuale.
 • Nu se recomandă plata cash, bacşişurile putând fi virate ”contactless” direct de pe card în conturile dansatoarelor.

Aceste reguli au fost publicate recent de reprezentanţii Departamentului de Sănătate şi distribuite în statele New York, New Jersey, Connecticut şi Nevada.

Loading...
 
 

Citește și

 • jennifer lopez sta pe iarba

  Jennifer Lopez (50) a descoperit elixirul tinereţii şi nu ezită nici măcar o singură clipă să îşi expună trupul îndelung lucrat la sala de sport. Cântăreaţa cu o avere de ordinul sutelor de milioane de dolari a bifat o nouă apariţie sexy, de data aceasta la ziua de naştere a uneia dintre fiicele logodnicului său, Alex Rodriguez. Solista s-a afișat într-un tricou nude chiar în fața fostei soții a celui care ăi va deveni soț după ce pandemia de coronavirus va fi istorie. Iată care a fost reacția fostei partenere de viață a milionarului!

 • Bilanţul global al deceselor provocate de Covid-19 a trecut de 3,2 milioane, în timp ce numărul contaminărilor cu SARS-CoV-2 în lume este de peste 156,7 milioane. India este în plin dezastru epidemiologic!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1