Așa arată Prințul Harry după o noapte nedormită din cauza bebelușului Archie, dar zice că îi place ”meseria” de tată

Ultima actualizare:

    Prințul Harry a fost marți în vizită la Spitalul de Copii Oxford, după o noapte nedormităfoto: Guliver/Gettyimages
Prințul Harry a fost marți în vizită la Spitalul de Copii Oxford, după o noapte nedormităfoto: Guliver/Gettyimages

Prințul Harry și-a luat în serios rolul de tată! Marți, el a fost în vizită la Spitalul de Copii Oxford, inaugurat în 1989 de Prințesa Diana. Cu cearcăne sub ochi și vizibil obosit, prințul de 34 de ani a avut putere să se joace cu micuții bolnavi, să le dăruiască diferite cadouri și să încurajeze. Le-a explicat printre altele că adoră ”meseria” de tată și că tocmai a avut parte de una din acele nopți albe pentru că micuțul Archie Harrison a avut un somn agitat. Prințul a spus că nu își imaginează viața fără odrasla pe care o are cu soția lui Meghan Markle.

Prințul Harry a avut parte de o noapte albă din cauza somnului agitat al bebelușului Archie care a venit pe lume la răsăritul soarelui în ziua de 6 mai. Cu toate astea, el a fost prezent la primele ore ale dimineții la Spitalul pentrru Copii Oxford care a fost inaugurat în 1989 de mama sa, Prințesa Diana. Prințul a glumit cu micuții, s-a jucat cu ei și a povestit cât de minunat este statutul de a fi părinte. Zeci de copii au uitat pentru câteva clipe de bolile de care sufereau și au ieșit din saloane pentru a-l îmbrățișa pe Harry. Printre bolnăviori s-a aflat și Emmett, de trei anișori, care a aflat săptămânile trecute că tratamentul împotriva cancerului de care suferă are efecte și maladia a intrat în remisie. Cu lacrimi în ochi, mama micuțului, Ida Scullard l-a îmbrățișat pe Harry și l-a felicitat pentru că a devenit tătic.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle nu dețin custodia fiului lor, Archie. Iată legea bizară care îi împiedică!

Cum vor să scape Meghan Markle și prințul Harry de Kate și William!

Prințul spune că nu a mai dormit cum trebuie de o săptămână

La 6 mai întreg Regatul Unit aplauda venirea pe lume a micuțului Archie. Câteva zile mai târziu, Prințul William, cel de al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii a declarat într-un interviu că ”salută intrarea în clubul tăticilor insomniaci a fratelui său”. Și a avut perfectă dreptate. Prezent la Spitalul pentru Copii Oxford și la Centrul de Recuperare a micuților cu dizabilități din cadrul aceleiași instituții, Harry a povestit că nu a mai dormit cum trebuie de aproape o săptămână. ”Nu îmi imaginez viața fără Archie. Este o senzație extraordinară aceasta de a fi părinte”, a spus emoționat Harry. El a schimbat impresii ”parentale” cu părinții copiilor internați în spital și a făcut ochii mari când a aflat de la o mămică faptul că timp de 10 săptămâni bebelușii au parte de nopți agitate. La plecare, prințul a primit din partea mămicilor și angahjaților spitalului un ursuleț de pluș pentru copilul său. A mulțumit emoționat și le-a urat multă sănătate tuturor celor internați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net