Așa arată garajul în care a fost creat Google, în urmă cu 20 de ani!

Ultima actualizare:

    Garajul în care a fost creat Google, văzut din exterior
Garajul în care a fost creat Google, văzut din exterior

Garajul în care a fost creat Google a fost refăcut aproape complet, astfel încât să arate ca acum 20 de ani, când a fost conceput celebrul motor de căutare. Click! îți arată garajul în care fondatorii Google au deschis primul birou al companiei.

Garajul în care a fost creat Google arată, la 20 de ani de la crearea motorului de căutare, aproape la fel ca atunci când fondatorii Google, Sergey Brin și Larry Page, au deschis primul birou al companiei în garajul lui Susan Wojcicki (în prezent CEO YouTube), pe Santa Margarita 232, Menlo Park, California, Statele Unite.

În 27 septembrie, Google sărbătorește 20 de ani de la concepere, ocazie cu care invită pe toată lumea la o călătorie în timp. Mai precis într-o vizită virtuală în Street View în garajul în care a funcționat primul birou Google.

Un scurt tur prin garajul în care a fost creat Google arată cam așa:

Odată ce intră pe ușa laterală a garajului, vizitatorul va observa o masă cu picioare galbene pe care se află un monitor CRT, pe ecranul căruia este deschisă una dintre primele variante ale paginii de căutare Google. Plus o mașină de spălat și un uscător de rufe, de care Larry și Sergey erau foarte încântați.

În celălalt capăt al holului se află un dormitor, care acum 20 de ani juca rolul de „sediu central”, iar înăuntru se găsește o tablă pe care scrie „Google’s Worldwide Headquarters”, în traducere, „Sediul global al Google”. Pe o altă tablă se poate vedea logo-ul Google din 1988.

Mai mult, vizitatorii vor putea descoperi în garajul Google de pe Street View câteva „secrete”: 20 de piese din istoria companiei, de la prototipul ochelarilor Google la scaunul original al lui Larry. Pentru asta trebuie găsită ușa secretă care face legătura cu lumea paralelă unde sunt plasate aceste 20 de piese.

Google este o corporaţie americană multinaţională care administrează motorul de căutare pe Internet cu acelaşi nume. A fost fondată în 1998 de către doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin.

Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe web, având o bază de date de peste 8 miliarde de site-uri web. La începutul anului 2004, Google răspundea zilnic la mai mult de 200 milioane de consultări.

Compania a pornit cu o investiţie de 100.000 de dolari care a venit din partea unuia dintre cofondatorii companiei Sun Microsystems, Andy Bechtolsheim, care considera că un motor de căutare pe Internet poate revoluţiona lumea.

Numele „Google” este un joc de cuvinte de la „googol”, neologism englez pus în circulaţie de către americanul Milton Sirotta în anul 1938, prin care acesta desemna numărul uriaş format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri.

image
image
image
image
image
image
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net