Așa arată dragostea la prima vedere, în cinci imagini inedite

Ultima actualizare:

    Breanna a început să facă fotografii la naștere în luna ianuarie a anului trecut, când a devenit mamăfoto: J&B Photography
Breanna a început să facă fotografii la naștere în luna ianuarie a anului trecut, când a devenit mamăfoto: J&B Photography

Mulți se întreabă dacă există dragoste adevărată sau dacă există dragoste la prima vedere. Iubirea este un concept greu de explicat, chiar și de către cei mai mari teoreticieni. Iar pentru că este atât de greu de exprimat în cuvinte, o exprimăm prin fapte și prin zâmbete, prin lacrimi de fericire și, uneori, prin liniște.

O fotografă din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, a vrut să surprindă exact aceste zâmbete pline de dragoste în imaginile ei, așa că a început să meargă cu camera în brațe la maternități. Breeanna Garcia (25 de ani) surprinde miracolul nașterii în poze, într-un proiect promovat pe blogul personal, jessieandbree.com.

„Cred că cele mai bune fotografii sunt de obicei, întotdeauna, primele momente în care părinții își întâlnesc copii. De obicei plâng de fericire și pot vedea, în sfârșit, cum arată copilul lor”, spune Breeanna, citată de mirror.co.uk.

Imaginile surprind exact acele momente, în care părinții au ocazia să-și țină pentru prima oară în brațe pruncul. „Au așteptat nouă luni să-și întâlnească copilul și ACESTA este momentul în care-și întâlnesc bebelușul și îl țin pentru prima dată sau devin părinți pentru prima dată. Capturează dragostea la prima vedere”, mai explică artista.

Breeanna a început să fotografieze nașterile în luna ianuarie a anului trecut, după ce a dat viață primei ei fiice și s-a alăturat mai multor grupuri de părinți pe internet. Acum, se ocupă de blogul de fotografie împreună cu Jessie, partenerul ei.

Artista spune că fotografia de la naștere este unică: „Fotgrafiatul la naștere este aproape ca o nuntă. Se întâmplă doar o dată, nu te poți întoarce să o refaci și îți întâlnești copilul pentru prima oară. Este un eveniment plin de atât de multă iubire și emoție. Deși nu toate nașterile sunt nașteri ușoare, iar oamenii nasc în multe moduri diferite, rezultatul final este același... ți se dăruiește noul tău bebeluș”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net