„Așa arată agonia!” Imagini emoționante cu un băiețel sirian salvat dintr-un atac aerian în Alep

Ultima actualizare:

    Acești copii au fost salvați în mod miraculos de sub dărâmăturile provocate de bombardamenteFoto Daily Mail
Acești copii au fost salvați în mod miraculos de sub dărâmăturile provocate de bombardamenteFoto Daily Mail

Noi imagini emoționante cu copii răniți în bombardamentele din Siria fac înconjurul lumii prin intermediul rețelelor de soscializare. Un material video impresionant arată un băiețel de câțiva anișori, scos de sub dărâmăturile clădirilor care nu vrea să se despartă de salvatorul său.

Neputând să-și stăpânească plânsul, copilul refuză să dea drumul halatului asistentului medical care i-a îngrijit rănile provocate de explozie, ne informează Daily Mail. Deși el și alți copii au fost salvați în mod miraculos, în timp ce mulți alții probabil și-au pierdut viața, o singură rană nu va putea fi niciodată vindecată – dureroasa amintire a războiului care i-a marcat copilăria.

Imaginile au fost surprinse și publicate pe Internet de Societatea Medicală Americană din Siria, care a scris pe rețelele de socializare că băiețelul a fost adus la clinica medicală din Alep pe 30 septembrie. „Așa arată agonia copiilor din Siria”, au adăugat medicii la descrierea materialului video.

Clinica lor a mai primit în aceeași zi alți 40 de răniți, inclusiv copii. „Au fost loviți de un atac aerian. Nu știm dacă a venit din partea Federației Ruse sau a guvernului sirian”, au declarat reprezentanții organizației medicale non-profit.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net