Are cancer în stadiu terminal, dar a reușit să-și cunoască nepotul încă nenăscut

Ultima actualizare:

    Femeia de 47 de ani este țintuită la pat
Femeia de 47 de ani este țintuită la pat

O pacientă cu cancer în stadiu terminal a reușit să-și “cunoască” nepotul încă nenăscut. Din cauză că ar putea părăsi această lume înainte să-l cunoască pe copilul fiicei sale, Angela Smith (47 de ani) a avut o dorință care s-a putut îndeplini cu ajutorul medicilor.

Shannon, fiica sa de 20 de ani, este însărcinată în 25 de săptămâni și a mers la medic pentru control. La ecografie a fost foarte tristă, căci nu a putut împărtăși emoționantul moment cu mama sa. Cum Angela este țintuită la pat și este dependentă de un aparat care o ajută să respire, nu s-a putut deplasa nici măcar un pas pentru a o ține de mână pe fiica sa în timp ce-și vede copilul la ecograf. Medicii au fost senzibilizați de legătura dintre cele două femeie și de situația dramatic în care se află, așa că au apelat la o mașină portabilă de ultrasunete și au însoțit-o pe graviduță în salonul în care mama sa își duce traiul.

Patru generații într-o singură poză
Patru generații într-o singură poză

Lacrimile le-au curs șiroaie mamei și fiicei atunci când s-au ținut de mână și au putut vedea bebelușul încă nenăscut. Și mama pacientei cu cancer a fost de față, așa că patru generații ale aceleiași familii au putut asista la clipele de mare însemnătate, notează Daily Record.

Shannon, viitoarea mămică, a declarat: “Anul trecut, în septembrie, când am aflat vestea că mama are cancer, a fost devastator. Sunt atât de apropiată de ea și mi-am simțit inima ruptă în bucăți atunci când nu a reușit să fie cu mine la niciuna dintre ecografiile făcute. O voiam alături de mine pentru a-și cunoaște nepotul, dar este țintuită la pat, așa că a devenit imposibil.” Imposibilul a devenit posibil atunci când medicii cu suflet și tehnologia "și-au dat mâna" și au pus în practică această frumoasă și emoționantă surpriză.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net