Archie a făcut primii pași. Meghan Markle și prințul Harry își doresc ca fiul lor să trăiască ferit de ochii presei

Ultima actualizare:

    Meghan și prințșul Harry sunt tot timoul cu ochii pe Archie
Meghan și prințșul Harry sunt tot timoul cu ochii pe Archie

Meghan Markle a dezvăluit că a avut de suferit după nașterea lui Archie. Meghan a mai povestit și că Archie a făcut primii pași în carantină.

Meghan Markle (39 de ani), soția prințului Harry (36 de ani) a dezvăluit că a suferit după ce a născut. În 2017, ea și-a părăsit țara și cariera de actriță pentru a se alătura prințului în Marea Britanie. La acea vreme, ziarele din întreaga lume au început să scrie despre ea. Într-un interviu acordat ziaristului Tom Bradby, Meghan a spus că a suferit din cauza zvonurilor lansate în presă la adresa sa, mai ales după nașterea micuțului Archie. ”Eram în vizită oficală în Africa de Sud, eram obosită. Trebuia să-i fac baie lui Archie. Eram epuizată. Mulți nu știu, dar era ca un maraton între două evenimente oficiale. Fugeam să mă asigur dacă fiul a mâncat. Era prea mult”, a spus ea.

Meghan Markle l-a arătat în sfârșit pe Archie. Micuțul seamănă leit cu prințul Harry

Meghan Markle dă tonul la modă! Costumaţia pe care a purtat-o la US Open şi-a dublat preţul

Micuțul Archie, crescut departe de ochii presei

Meghan Markle a decis ca fiul său și al prințului Harry să crească departe de ochii presei. Micuțul Archie, care are în prezent un an și șase luni, a crescut. Este deja băiețel mare. A făcut primii pași în timp ce se aflau în carantină. Toți trei locuiesc într-o vilă elegantă din Santa Barbara. ”Am văzut amândoi când a făcut primii pași și când a căzut prima oară”!, a povestit prințul Harry. ”Este pur și simplu fantastic faptul că am avut șansa să-l vedem cum crește. Dacă nu era pandemia de COVID-19, am fi călătorit mai mult și am fi pierdut aceste momente importante de familie”, a spus Meghan Markle. Ea a spus că micuțul e bine, aleargă peste tot. Trebuie să fie mereu cu ochii pe el. De când e peste Ocean, Archie a fost văzut doar o dată, la prima lui anivesrare, în ziua de 6 mai. Meghan Markle spune că a suferit după naștere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net