Aplicaţia WhatsApp a picat. Utilizatorii nu au putut comunica între ei timp de 30 de minute

Ultima actualizare:

    Aplicaţia WhatsApp nu mai funcţionează
Aplicaţia WhatsApp nu mai funcţionează

Aplicaţia WhatsApp a căzut marţi (22 ianuarie), iar utilizatorii nu mai pot trimite mesaje între ei. Serviciul de chat nu a funcţionat în jur de 30 de minute.

Nu se ştie încă de ce nu a funcţionat aplicaţia WhatsApp, dar utilizatorii de Android şi iPhone nu au putut comuninca între ei prin intermediul acesteia timp de aproximativ 30 de minute. 

Conform independent.co.uk, nu toţi cei care folosesc aplicaţia au avut o problemă marţi, iar unii au putut folosi atât varianta de mobil, cât şi cea de desktop. 

WhatsApp nu a anunţat problema utilizatorilor

WhatsApp nu are un loc unde se poate verifica dacă merge în parametri. Aplicaţia are o pagină oficială de Twitter, dar aceasta nu a mai fost updatată din 2017, iar pagina unde în general anunţat orice problemă nu a mai fost updată din 2014. 

Aplicaţia face eforturi pentru a limita numărul de mesaje false

Deşi WhatsApp are puţine momente când pică, acest lucru poate afecta milioane de oameni. Se ştie că aplicaţia a mai încetat să funcţioneze în diverse momente cheie, cum ar fi Anul Nou. 

Problema vine după ce conducerea s-a luptat cu mai multe acuzaţii că nu face nimic pentru a reduce numărul mesajelor înşelătoare şi false care circulă pe serviciul de chat. Pentru a combate acuzaţiile, s-au luat măsuri printre care limitarea numărului de persoane către care un utilizator poate trimite acelaşi mesaj. 

image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net