Apel șocant la poliție! Pisica nu i-a lăsat să intre în casă

Ultima actualizare:

    O pisică agresivă își ține stăpânii la ușăfoto: lumeanimalelor.ro
O pisică agresivă își ține stăpânii la ușăfoto: lumeanimalelor.ro

Un bărbat din Connecticut (SUA) a sunat la poliție după ce pisica lui nu l-a mai lăsat să intre în casă timp de patru ore. Polițiștii i-au găsit pe el și pe soția lui speriați, așteptând pe lângă ușă.

Mohammed Lokman a sunat la urgențe să se plângă de faptul că pisica lui a devenit prea agresivă și nu îl mai lasă să intre în casă. Felina l-a mușcat și l-a zgâriat pe picior, așa că bărbatul a decis să iasă din casă împreună cu soția lui, informează gawker.com.

După aproximativ patru ore de așteptat, Mohammed nu a mai rezistat și a sunat poliția. Operatoarea de la secția de urgențe care i-a răspuns la telefon a fost uimită când a auzit că este vorba despre o pisică. După ce i-a spus care este problema, operatoarea a trimis un echipaj de poliție la fața locului, pentru a scoate pisica agresivă din casă și pentru a investiga ce este în neregulă cu ea.

Bărbatul a relatat că pisica născuse cu o zi în urmă, iar Katrina Wargo, de la Protecția Animalelor din Stamford, a justificat comportamentul pisicii ca fiind unul protectiv față de puii ei. Aceasta a declarat că cel mai probabil nu și-a recunoscut stăpânul și s-a simțit amenințată.

În cele din urmă, cei doi au reușit să intre înapoi în casă, însă au fost sfătuiți să stea departe de felină  în timpul acelei nopți. Wargo a declarat că și cel mai drăguț animal poate deveni agresiv atunci când este speriat și se simte amenințat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net