Angela Merkel îl critică pe Donald Trump pentru măsurile împotriva refugiaților

Ultima actualizare:

    Angela Merkel Foto: EPA
Angela Merkel Foto: EPA

Donald Trump "taie și spânzură". La o săptămână de când a fost instalat în funcția de președinte al SUA, acesta a impus mai multe interdicții, printre care și cele către refugiații din Orientul Mijlociu. Angela Merkel, cancelarul Germaniei, liderul uneia dintre țările în care au ajuns cei mai mulți refugiați, a criticat decizia magnatului american.

Aceasta a spus: "Nu este justificat să pui oamenii care au un anumit fond sau o anumită credință sub suspiciune generală". De asemenea, a afirmat că terorismul nu poarte fi combătut și eradicat în asemenea fel, notează The Independent.

Purtătorul de cuvânt al Angelei Merkel a declarat: "Cancelarul regretă că SUA a interzis intrarea în țară a refugiaților și cetățenilor din anumite țări. Este convinsă că nici lupta împotriva terorismului nu justifică punerea persoanelor de o anumită religie sau origine sub suspiciune generală. Convenția de la Geneva cere comunității internaționale să ia refugiați ai războaielor. Acest lucru este așteptat de la toate statele semnatare. Cancelarul i-a explicat asta și președintelui SUA, cu care a avut o conversație telefonică. Guvernul german va examina consecințele pe care le au măsurile impuse de SUA asupra germanilor cu dublă cetățenie și va reprezenta interesele acestora."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net