Angela Merkel a făcut rapelul cu un vaccin diferit. La prima doză a fost folosit serul AstraZeneca

Ultima actualizare:

    Angela Merkel a primit prima doza de vaccin AstraZeneca vineri,16 aprilie Sursă foto: Gettyimages
Angela Merkel a primit prima doza de vaccin AstraZeneca vineri,16 aprilie Sursă foto: Gettyimages

Cancelarul german Angela Merkel a primit o a doua doză de vaccin anti-Covid de la Moderna, după ce prima dată s-a vaccinat cu o doză de la AstraZeneca, a anunțat marți cancelaria.

Cancelarul german Angela Merkel a făcut în urmă cu câteva zile rapelul la vaccinul anti-COVID. Spre deosebire de prima doză, care a fost cu serul AstraZeneca, a doua doză a fost facută cu vaccinul Moderna.

Merkel s-a vaccinat la rapel cu Moderna

Un purtător de cuvânt al guvenului a anunțat că Angela Merkel a fost vaccinată „în urmă cu câteva zile”. Cancelarul în vârstă de 66 de ani a primit prima doză de vaccin anti-Covid AstraZeneca în luna aprilie, la peste două săptămâni după ce autoritățile germane au recomandat folosirea serului doar pentru persoane de peste 60 de ani.

La prima doză, în aprilie, Merkel a scris pe Twitter: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care sunt implicați în campania de vaccinare și tuturor celor care s-au vaccinat. Vaccinarea este cheia pentru învingerea pandemiei”.

Mai multe țări, inclusiv Germania, au ales să injecteze o a doua doză dintr-un vaccin ARN mesager de la Pfizer-BioNTech sau Moderna, rezultând o „schemă de vaccinare mixtă” după o primă injecție cu AstraZeneca.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net