Angajată a Guvernului, în ipostaze incendiare! A fost demisă imediat

eleonora_verbitskaya.jpg

eleonora verbitskaya
Eleonora Verbitskaya a fost demisă de la locul de muncă din cadrul guvernului din cauza pozelor sexy
foto: Arhiva Personală

O angajată a Guvernului Rusiei a fost concediată după ce în atenția oficialilor au ajuns o serie de fotografii indecente. Tânăra publicase, pe o rețea socială, mai multe poze în care își expunea formele apetisante.

Oficialii ruși au considerat că o astfel de imagine nu este potrivită pentru o angajată a guvernului și au demis-o imediat ce au văzut-o în ipostazele indecente. Eleonora Verbitskaya a aflat că și-a pierdut locul de muncă când a ajuns, într-o zi, la birou, și a găsit o notificare, potrivit metro.co.uk.

Iată pozele care au costat-o locul de muncă

 • eleonora verbitskaya
  Eleonora Verbitskaya era angajată în Guvernul Rusiei înainte ca superiorii ei să vadă aceste fotografii
  foto: Arhiva Personală
 • eleonora
  Eleonora adoră să pozeze în costum de baie
  foto: Arhiva Personală
 • eleonora verbitskaya
  Tânăra nu se sfiește să își expună posteriorul bombat în public
  foto: Arhiva Personală
 • eleonora verbitskaya
  Pozele indecente cu Eleonora i-au revoltat pe oficialii ruși
  foto: Arhiva Personală
 • Maximize

1/4

Ceea ce i-a deranjat și mai mult pe superiorii ei a fost un videoclip în care tânăra apare îmbrăcată sumar, la platanele unui club de noapte. Se pare că tânăra lucra și ca DJ sub numele de scenă Ellis Sexton.

Avocatul femeii, Maxim Youshin, susține că Eleonora a fost demisă în mod ilegal pentru că este „prea sexy”. Mai mult, aceasta susține că nu a făcut nimic greșit: „Potrivit legii rusești, nu a făcut nimic greșit. Este mai degrabă o problemă morală acum”.

Loading...

Citește și

 • Premierul desemnat Dacian Cioloș a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de ministru al Sănătății, decizia fiind luată în urma controverselor apărute în spațiul public după nominalizarea acestuia.

 • Viorica de la Clejani şi fiica ei

  Moment de infarct în această seară, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). Margherita de la Clejani (22 de ani) se va transforma în superba solistă de culoare Beyoncé şi va cânta alături de mama ei, Viorica (43 de ani), aceasta din urmă fiind deghizată în rapper-ul Bun B.

 • Natura este cel mai mare artist! Grădinarii britanici par să ştie cel mai bine asta pentru că recent au făcut o expoziţie cu legumele ciudate pe care le-au scos din curtea casei.

 • phoebe price craciunita

  Phoebe Price (43 de ani) e pregătită de sărbători. Actrița de origine americană a pozat într-o ședință foto incendiară îmbrăcată în crăciuniță. Focoasa roșcată a încins imaginația bărbaților cu formele ei apetisante. Vedeta este cunoscută mai ales pentru apariția în serialul de succes „Dosarele X”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1