Amenințare cu bombă la Turnul Eiffel din Paris. Toată zona a fost evacuată

turnul-eiffel.jpg

turnul eiffel
Amenințare cu bombă, miercuri, la Turnul Eiffel din Paris
foto: Getty Images

Turnul Eiffel, din Paris, și împrejurimile au fost evacuate miercuri înainte de ora prânzului, după ce a fost primit un apel anonim despre o bombă care ar fi fost amplasată în zonă.

Miercuri, la ora locală 11, la poliție a fost primit un apel anonim care semnala că o bombă a fost amplasată la Turnul Eiffel, monument emblematic din capitala franceză.

”Monumentul a fost evacuat la amiază, iar acum se fac verificări”, a confirmat, pentru Le Parisien, societatea care exploatează Turnul Eiffel. 

 

Loading...

Citește și

  • victor lustig

    „Contele” Victor Lustig a fost cel mai mare escroc al Americii, dar cere e adevărata sa identitate? La vârsta de 46 de ani, era considerat cel mai periculos american. Cu o carieră de infractor pe măsură, „schemele” lui au zguduit SUA, dar și restul lumii. În Paris, Victor Lustig a vândut Turnul Eiffel, într-un joc al încrederii extrem de curajos- nu o dată, ci de două ori.

  • Închis pe 13 martie din cauza epidemiei de COVID-19, chiar înainte de impunerea carantinei generalizate în Franţa, pe 17 martie, Turnul Eiffel primește din nou vizitatori începând de azi (25 iunie).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1