Ambasadorul Chinei în Israel, găsit mort în pat! Avea 58 de ani

Ultima actualizare:

    Ambasadorul Chinei în Israel, Du Wei, a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din suburbiile Tel AvivFoto: China's Foreign Ministry
Ambasadorul Chinei în Israel, Du Wei, a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din suburbiile Tel AvivFoto: China's Foreign Ministry

Ambasadorul Chinei în Israel, Du Wei, a fost găsit fără suflare, duminică (17 mai), în apartamentul său din suburbiile Tel Aviv. Avea doar 58 de ani și nu este, momentan, cunoscută cauza decesului.

Du Wei a fost găsit mort în patul său. Din primele informații, ar fi fost vorba despre un atac de cord, potrivit haaretz.com. El a fost numit ambasador în Israel în luna februarie a acestui an, iar înainte de asta a fost trimisul Chinei în Ucraina. Ambasadorul era căsătorit şi avea un fiu, dar nu se știe dacă familia lui se afla în ţară, la momentul tragediei.

Într-un interviu acordat ziarului Makor Rishon în aprilie, Wei a declarat că, după ce a acceptat funcția de ambasador, a zburat în Israel la jumătatea lunii februarie și a intrat într-o carantină de 14 zile din cauza focarului de coronavirus din China. La sfârșitul lunii martie, a primit acreditările diplomatice. Din cauza pandemiei, nu s-a întâlnit cu președintele israelian pentru a face acest lucru, așa cum cer formalitățile, în mod obișnuit.

Ambasada Chinei în Israel a răspuns criticilor aduse de oficiali SUA

Vineri (15 mai), Ambasada Chinei în Israel a răspuns criticilor adresate de secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, în timpul vizitei sale în Israel săptămâna trecută. EL a afirmat că guvernul chinez a ascuns informații despre izbucnirea coronavirusului din lume, iar Ambasada Chinei a catalogat această afirmație drept „absurdă”. Declarația ambasadei a menționat că „oamenii de știință încă nu au identificat originea COVID-19” și a susținut că China nu a ascuns niciodată focarul bolii în țară. De asemenea, a adăugat că Statele Unite sunt în prezent epicentrul pandemiei.  Ambasada s-a referit, de asemenea, la avertismentul lui Pompeo către Israel cu privire la investițiile chineze în țară. În timpul vizitei sale de miercuri, Pomeo a spus că astfel de investiții pot reprezenta un risc pentru securitate, în special în domeniul infrastructurii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net