Amanta e stăpână la palat, soţia stă-n cămară

24-g-foto1-4col-180.jpg

Amanta Julia Dybrowska (27 de ani) se lăfăie în lux

Dragoste cu năbădăi! Soţia bogătaşului Robert Tchenguiz, Heather Bird, trăieşte împreună cu cei doi copii ai ei într-o cămară din palatul de 20 de milioane de lire sterline. Ea se află în proces de divorţ şi până la pronunţarea sentinţei trebuie să accepte să stea sub acelaşi acoperiş cu amanta soţului.

Scandal de proporţii în cartierul bogătaşilor Knightsbridge, situat la o azvârlitură de băţ de Royal Albert Hall şi Hyde Park. Bogătaşul Robert Tchenguiz, care a strâns o avere de 4,5 miliarde din afaceri imobiliare, s-a mutat împreună cu tânăra iubită, poloneza Julia Dybrowska (27 de ani) în căminul conjugal.

24-g-foto4-85-60.jpg

Actuala soţie stă la primul etaj, amanta şi Tchenguiz stăpânesc restul

Casa cu patru niveluri are patru dormitoare mari, sală de cinema, cameră de zi, terase şi sală de recepţii. Robert şi Julia locuiesc la etajele superioare, în timp ce Heather Bird (47 de ani) şi cei doi copii stau la primul etaj, într-o cămăruţă meschin de mică, a povestit Bird pentru BBC 2.

24-g-foto2-90-60.jpg

Soţia Heather Bird, 47 de ani, stă în cămara vilei

Actuala soţie a bogătaşului e nevoită să gătească la un aragaz de camping pentru că nu are acces la bucătăria mare şi nu beneficiază de serviciile angajaţilor soţului ei. Tchenguiz şi Heather se află în proces de divorţ de aproape doi ani, miliardarul tărăgănând la nesfârşit pronunţarea sentinţei pentru că „nu vrea să-şi împartă averea”. Iubita poloneză a miliardarului a insistat ca Robert să nu divorţeze pentru a beneficia de întreaga lui avere.

24-g-foto3-90-80.jpg

Miliardarul Robert Tchenguiz s-a cuplat cu tânăra poloneză în urmă cu mai bine de trei ani

Tchenguiz i-a oferit fostei lui soţii 10 milioane de lire sterline în schimbul semnăturii, însă a abandonat această idee când a aflat că fotomodelul polonez nu are gânduri de măritiş. „Stau în cămară şi sunt obligată să mănânc în pat. Nu am voie decât la frigider şi la baie. Dar m-am obişnuit”, a povestit Heather. După difuzarea emisiunii, miliardarul a anunţat că vrea să dea în judecată postul de televiziune pentru că i-a şifonat imaginea. Mai mult decât atât, Tchenguiz îi acuză pe jurnalişti că i-au violat proprietatea fără acordul lui. Asta în condiţiile în care, în prezent, „palatul” este un bun comun al lui şi al actualei soţii.

loading...
Loading...