«Am 150 de copii şi am mai făcut şase în pandemie»

Ultima actualizare:
Joe Donor, 49 de ani,  e cel mai mare donator  de spermă din lume
Joe Donor, 49 de ani, e cel mai mare donator de spermă din lume

Joe Donor, de 49 de ani, din Vermont, SUA, este cel mai mare donator de spermă din lume. El şi-a împrumutat materialul genetic de nenumărate ori şi are nu mai puţin de 150 de copii, în întreaga lume. În pandemie, a mai făcut şase.

Joe Donor este porecla celui mai mare donator de spermă din lume. Americanul de 49 de ani se află în prezent în Londra şi îşi oferă serviciile femeilor care vor să devină mame în timpul pandemiei. De la începutul pandemiei de COVID-19 şi până în prezent el a contribuit la procrearea a şase copii. ”Urmează să mă întâlnesc cu cinci femei săptămâna viitoare şi în urma întâlnirii voi afla dacă anul viitor numărul copiilor mei creşte sau nu”, a declarat pentru Daily Mirror americanul. Joe Donor a fost blocat din cauza epidemiei în Argentina, în urmă cu două luni. El se deplasase pe continentul sud-american pentru a dona spermă, dar cum Argentina a înregistrat 17.000 de decese şi 751.000 de infectări, a fost obligat să respecte regula de carantină de 14 zile la sosire.


    Joe Donor, 49 de ani,  e cel mai mare donator  de spermă din lume
Joe Donor, 49 de ani, e cel mai mare donator de spermă din lume

Când a ajuns în Marea Britanie, a mai stat 14 zile în carantină. Joe şi-a propus să lase gravide 10 femei în acest an pentru a ajunge la 160 de copii. El are succes în rândul femeilor datorită recomandărilor de pe Facebook. Deşi Joe Donor oferă atât servicii sexuale cât şi ”de donare a materialului genetic”, el este solicitat îndeosebi pentru cea de a doua parte a obiectului lui de activitate. ”Noul coronavirus nu m-a oprit din misiunea mea. Sunt mai ocupat ca niciodată. Multe femei care îşi doresc să fie mame se gândesc că telemunca e contextul ideal pentru a deveni mame”, a explicat donatorul pentru tabloidul britanic. El e fascinat de pozele pe care le colecţionează cu odraslele lui şi nu acceptă bani pentru serviciile lui. Însă când vine vorba de daruri, este altceva...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net