Alți doi români ne fac țara de râs. S-au filmat înjurând italieni pe stradă VIDEO

smecheri_italia.jpg

smecheri romani italia injura
Nicu și Dan s-au distrat teribil înjurând italieni pe stradă
foto: Facebook

După îngrijitoarea care s-a filmat înjurând o pensionară de 94 de ani dinItalia, contribuind la imaginea proastă a românilor în peninsulă, alți doi compatrioți ne fac țara de râs.

Filmarea în care doi tineri români înjură italieni pe stradă, sub pretextul că îi întreabă diverse adrese la care voiau să ajungă, a devenit foarte repede virală, scandalizând opinia publică.

Și-au bătut joc de oamenii de pe stradă

Dan Geolgău a fost filmat cu telefonul mobil de prietenul său, Niculaie Ion, pe străzile orașului Milano, în timp ce jignea și înjura ca la ușa cortului diverși trecători. Cei doi par să se distreze teribil, fără nici un pic de considerație față de italieni. Însă videoclipul publicat de unul dintre ei pe Facebook a ajuns să fie extrem de vizionat, internauții arătându-se revoltați de comportamentul degradant al celor doi români. "Am vrut să fac discuția asta, glumele astea. N-am vrut să-mi fac vreo faimă, sa-mi cresc mie audiența. Nu cred că este un caz de poliție, că am ajuns să înjurăm oamenii pe stradă. Știu înjurături și în arabă, știu înjurături în toate limbile. Eu zic că e mai bine să înjuri decât să ajungi la contactul fizic. Eu am considerat întotdeauna italienii niște rasiști. Dacă aud că suntem români ne înjură și ne fac manevre", s-a justificat Dan Geolgău în cadrul emisiunii La Măruță.

Cei doi români și-au cerut scuze pentru gestul lor

romani.jpg

smecheri romani italia injura
Niculaie Ion și Dan Geolgău au mărturisit că au vrut să se distreze pe seama bieților italieni
foto: Facebook

 

Cei doi tineri, care trăiesc dintr-o afacere la negru cu haine, au povestit că se aflau la Milano, la cumpărături. "Trăim într-o țară liberă, putem să vindem un lucru mai scump decât e. Avem prieteni care le cumpără direct din fabrică și noi le vindem altora mai scump", a afirmat Dan.

Deoarece au fost jigniți de un italian pe stradă, românii s-au gândit să se răzbune pe trecători și să-i ia la înjurături. "Am pus pe Facebook, fără să mă gândesc că va ajunge viral. Am pus filmul ca o caterincă, nu să jignesc pe cineva. Mi-a explodat Facebook-ul apoi, am primit foarte multe cereri de prietenie de la fete", a declarat Nicu, cel care a filmat întreaga scenă.

Dan și Nicu regretă că au ajuns celebri în acest fel, conștientizând într-un final că astfel de situații dăunează imaginii românilor în străinătate. "Am venit să-mi cer scuze față de România, față de cei care merită acest lucru. Să nu se simtă într-un fel sau altul prost", a afirmat Dan.

Loading...
 
 

Citește și