Algerian suspectat că a furnizat acte false teroriștilor, arestat

Ultima actualizare:

    Algerianul arestat este suspectat că ar fi furnizat acte false pentru teroriștii din atentatele de la Bruxellesfoto: AP
Algerianul arestat este suspectat că ar fi furnizat acte false pentru teroriștii din atentatele de la Bruxellesfoto: AP

Autoritățile fac progrese după atentatele din Bruxelles. Polițiștii au arestat un algerian, suspectat că ar fi furnizat acte de identitate false pentru teroriștii implicați în atentatele din Paris și capitala Belgiei. Bărbatul, identificat sub numele Djamal Eddine Ouali (40 de ani), se afla în Italia la momentul arestării, într-o comună din provincia Salerno.

Algerianul i-ar fi ajutat cu acte falsificate pe Najim Laachraoui, unul dintre teroriștii kamikaze de pe aeroportul Zaventem, dar și pe Salah Abdeslam, implicat în atentatele de la 13 noiembrie 2015, din Paris. Potrivit Mediafax, Djamal Eddine Ouali ar fi „colaborat” și cu Mohamed Belkaid, un algerian care a murit într-un raid realizat de poliția din Bruxelles săptămâna trecută, odată cu arestarea lui Abdeslam. Acesta era și el suspectat că ar fi fost implicat în atacurile din capitala Franței.

Djamal era căutat încă din luna octombrie a anului trecut, când autoritățile belgiene au emis un mandat european de arestare pe numele lui. Tot în acea perioadă, polițiștii au descoperit mii de fotografii și documente false, în cadrul unor raiduri și percheziții realizate în comuna Saint Gilles din Bruxelles. Algerianul ar fi fost implicat într-o rețea de crimă organizată care se ocupa cu imigrația ilegală și furnizarea de acte false.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net