Alertă! Noua tulpină Covid-19 a ajuns în Olanda. Autoritățile au suspendat zborurile dinspre Marea Britanie

Ultima actualizare:

    Olanda suspendă toate zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini Covid-19foto: Shutterstock
Olanda suspendă toate zborurile dinspre Marea Britanie din cauza noii tulpini Covid-19foto: Shutterstock

Guvernul de la Haga a suspendat duminică toate zborurile de pasageri provenind din Marea Britanie până la 1 ianuarie, după descoperirea în Olanda a unui caz de contaminare cu noua tulpină de Covid-19 identificată în Regatul Unit.

Ministerul olandez al sănătăţii "recomandă ca orice introducere a acestei variante a virusului provenind din Marea Britanie să fie limitată pe cât posibil prin limitarea şi/sau controlul circulaţiei pasagerilor provenind din Marea Britanie", potrivit Digi24.

Un nou caz în Olanda, apărut la începutul lunii decembrie, a indicat aceeași tulpină de virus cu cea observată în Marea Britanie. Cazul este încă în cercetare. Ancheta se desfășoară în colaborare cu serviciul municipal de sănătate (GGD) și va analiza cine este persoana în cauză, circumstanțele în care a fost infectată și dacă există alte cazuri cunoscute.

O nouă variantă contagioasă a coronavirusului a fost detectată în Regatul Unit. Se crede că această tulpină a virusului se răspândește mai ușor și mai repede și este, de asemenea, mai greu de detectat. Având în vedere acest lucru, sâmbătă după-amiază, guvernul britanic a anunțat restricții mai dure pentru Londra, sud-estul Angliei și estul Angliei. 

Pe baza rapoartelor cu privire la situația din Marea Britanie, Institutul Național pentru Sănătate Publică și Mediu (RIVM) a analizat recomandările de călătorie pentru persoanele care sosesc în Olanda din Regatul Unit. În așteptarea detaliilor suplimentare și a unor informații mai clare cu privire la situația din Regatul Unit, RIVM a sugerat că riscul introducerii noii tulpini de virus în Olanda ar trebui să fie minimizat pe cât posibil prin restricționarea sau reglementarea călătoriilor din Regatul Unit. Drept urmare, guvernul olandez a decis în această seară să ia ca măsură de precauție suspendarea zborurilor de pasageri din Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net