Alertă în Marea Britanie! Un bărbat înarmat a luat doi ostatici într-o sală de bowling

Ultima actualizare:

    Un bărbat înarmat a luat ostatici într-o sală de bowlingFoto: Twitter
Un bărbat înarmat a luat ostatici într-o sală de bowlingFoto: Twitter

Autoritățile dintr-un oraș din Marea Britanie au fost puse în alertă după ce un bărbat înarmat a luat doi ostatici într-o sală de bowling. Poliția a securizat perimetrul și i-a sfătuit pe localnici să evite zona.

UPDATE 22.25: Bărbatul înarmat care a luat doua persoane ostatice, a fost reținut de poliție. cele două victime nu au fost rănite și se află în afara oricărui pericol. Serviciul de Ambulanță West Midlands a precizat că suspectul a fost întâi transportat la spital și abia apoi la poliție. bărbații luați ostatici au fost consultați la fața locului.

UPDATE 19.23: Potrivit relatărilor martorilor, la fața locului au sosit mai multe echipaje de salvare, mașini și elicoptere ale poliției, informează The Mirror. Paul Edgington, un localnic, a scris pe Twitter: „Sunt blocat în sală. Suntem în siguranță? Cât timp mai durează situația?”

Incidentul a avut loc în Bermuda Park, din Nuneaton (aflat la 30 de kilometri de estul Birminghamului), informează Adevărul.ro, potrivit presei locale britanice.

„Ofițerii se confruntă cu un incident la Bermuda Park, Nuneaton. Vă rugăm să evitați zona”, scrie într-un anunț de pe Twitter al poliției din Warwickshire. Nuneaton este un oraș cu aproximativ 80.000 de locuitori, din comitatul Warwickshire, din centrul Regatului Unit, informează sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net