Alertă în Istanbul! Mașină suspectă, abandonată pe Podul Bosfor

podul_bosfor.jpg

podul bosfor
Circulația pe Podul Bosfor din Istanbul a fost închisă de autorități
foto: gandul.info

Poliția din Istanbul a închis traficul pe Podul Bosfor, care face legătura între Asia și Europa, marți (15 martie). Autoritățile au intrat în alertă când un bărbat a sărit dintr-o mașină în mișcare, iar apoi a fugit cu un alt vehicul.

Update: Specialiștii au stabilit că mașina abandonată pe pod nu reprezintă un pericol. Autoritățile au reluat traficul în zonă.

Posturile de televiziune CNN Turk și NTV au transmisi imagini în direct, surprinzând mai multe vehicule pe podul Bosfor. Polițiștii caută un vehicul suspect, iar la fața locului se află mai mulți experți în dezamorsarea bombelor, potrivit hotnews.ro.

Duminică (13 martie), capitala Ankara a fost ținta unui atentat cu o mașină capcană, soldat cu 37 de morți.

Loading...
 
 

Citește și

  • Armata turcă a bombardat ţinte ale rebelilor kurzi din nordul Irakului, la câteva ore după atacul terorist din Ankara, de duminică seară (13 martie). Conform agenţiei de ştiri publice Anadolu, nouă avioane au făcut raiduri în 18 locaţii ale Partidului Muncitoresc Kurd, inclusiv locul unde se află conducerea grupării.

  • atac terorist turcia pkk

    Cel puțin 5 oameni și-au pierdut viața, iar alți 39 au fost răniți, joi (14 ianuarie), într-un atentat cu o mașină-capcană, care a vizat o secție de poliție din sud-estul Turciei, în provincia Diyarbakir. Atacul a fost comis de rebelii Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), potrivit presei locale, însă atacul nu a fost revendicat oficial.

  • Panică în capitala turcă! 28 de oameni au fost ucişi miercuri seară după ce o maşină-capcană a explodat în centrul Ankarei. Joi dimineaţă, un convoi militar a fost atacat cu o bombă artizanală omorând alte 7 persoane.

  • turcia isis kamikaze atentat

    Un militant al grupării teroriste Statul Islamic (ISIS) s-a aruncat în aer în timpul unui raid al poliției turce, sâmbătă (14 noiembrie). Atacul a avut loc în orașul Gaziantep, situat în sud-estul Turciei, la frontiera cu Siria. În urma atentatului au fost răniți patru polițiști, dintre care unul se află în stare gravă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1