Turnul Eiffel a fost redeschis după alarma falsă cu bombă. Sute de oameni au fost evacuați

turnul-eiffel5454.jpg

Paris, Franţa Turnul Eiffel, fără vizitatori

Autăritățile franceze au fost alertate miercuri, 23 septembrie, în legătură cu o presupusă bombă plantată în împrejurimile Turnului Eiffel. Ulterior, autoritățile au anunțat că nu a fost identificat niciun pericol, iar monumentul a fost redeschis.

După mai multe verificări la fața locului, autoritățile au transmis că nu s-a găsit material explozibil în jurul monumentului, iar Turnul Eiffel a fost redeschis după alerta falsă cu bombă, informează Reuters.

Alertă falsă cu bombă la Turnul Eiffel

Câteva sute de oameni, inclusiv turiști, personalul restaurantului și muncitori au fost conduși departe de turn în după-amiaza zilei de miercuri. „Monumentul a fost evacuat începând de (miercuri) la prânz. Verificări la faţa locului sunt în curs”, a declarat Societatea de Exploatare a Turnului Eiffel. Autoritățile au intrat în alertă după ce au primit un apel de la o persoană anonimă care a spus că a fost plantată o bombă în zonă.

Drumurile care duc spre monument au fost închise, iar autoritățile le-au cerut oamenilor să evite zona, potrivit DailyMail. „Se efectuează controale și între timp a fost stabilit un perimetru de siguranță. Aceasta este o măsură de precauție de rutină”, au transmis autoritățile.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1