Aici se ascunde Bill Gates de epidemie! Cum arată vila de 43 de milioane de dolari

front_medalion_bill_si_melinda_gates.jpg

Bill și Melinda Gates au o avere de 100 miliarde $
Foto: Profimedia/Gettyimages

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bill Gates (64 de ani) are o avere de 100 de miliarde de dolari şi recent şi-a împlinit un vis care îl urmăreşte de mult timp: a cumpărat cea mai râvnită proprietate din SUA. Vila a costat 43 milioane $ şi e ascunzătoarea de lux perfectă pe timp de pandemie.

front_deschidere_vila.jpg

Casa de pe plajă a fost construită în 1999 şi are o suprafaţă de 540 mp
Foto: Profimedia/Gettyimages

Miliardarul Microsoft a cheltuit 43 de milioane de dolari pentru a se muta împreună cu Melinda Gates, 55 de ani, în vila aflată la doar 40 de metri de Oceanul Pacific. Vila principală are o suprafaţă de 540 de metri pătraţi şi conţine un centru spa, sală de cinema, piscină cu pereţi de sticlă, un jacuzzi pentru 10 persoane şi un teren de tenis. Proprietatea aflată la cea mai râvnită adresă din SUA, 2808 - Ocean Front, Del Mar, California, include o grădină acoperită şi două case pentru oaspeţi.

front_secundara1_dormitor.jpg

În vila principală sunt şase dormitoare, dintre care patru sunt matrimoniale
Foto: Profimedia/Gettyimages

Vila principală are şase dormitoare şi patru băi, tavanul este din lemn masiv şi pereţii exteriori sunt din sticlă. Terasa este acoperită cu gresie de culoarea nisipului şi decoraţiunile interioare şi mobilierul sunt realizate din diferite esenţe de lemn de stejar. Bill Gates a cumpărat proprietatea de la Madeleine Pickens, fosta soţie a miliardarului texan T. Boone Pickens. Conform revistei Architectural Digest, vila principală are încălzire în podele, sistem de securitate automatizat complet şi un sistem de iluminare şi reglare a temperaturii din interior computerizat.

front_secundara2_camera_de_zi.jpg

Camera de zi are pereţii exteriori din sticlă
Foto: Profimedia/Gettyimages

Casa a fost construită în 1999 şi a fost renovată de soţia miliardarului texan în repetate rânduri fiind premiată cu diferite prilejuri pentru designul interior. Designerul şi arhitectul care a creat cea mai râvnită proprietate din SUA este Ken Ronchetti. Proprietatea a fost scoasă la vânzare în februarie 2019, însă criza provocată de COVID-19 a obligat-o pe Pickens să lase la preţ aproape 12 milioane şi să scape de ea repede. Bill şi Melinda Gates mai au o casă de 123 milioane de dolari în Medina, Washington şi o fermă în Rancho Santa Fe, California.

front_secundara3_piscina.jpg

Piscina, o alternativă plăcută de relaxare pentru o bălăceală în ocean
Foto: Profimedia/Gettyimages

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul