Ai putea crede că este o greșeala vestimentară, dar iată de ce Meghan Markle poartă pantofi mai mari

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a devenit un exemplu de eleganță pentru femeile din întreaga lume Foto:Getty
Meghan Markle a devenit un exemplu de eleganță pentru femeile din întreaga lume Foto:Getty

Ducesa de Sussex, Meghan Markle este una dintre cele mai apreciate femei ale momentului și creează valuri de oriunde merge datorită stilului său impecabil. De când s-a căsătorit cu prințul Harry ea a participat la diverse evenimente oficiale, dar și la petreceri informale, de fiecare dată având o apariție apreciată de criticii de modă. Cei mai drastici dintre aceștia, au observat însă o mică gafă în vestimentația ducesei.

Pantofii pe care îi poartă ducesa par să fie un pic prea mari pentru picioarele acesteia. În spatele aparentei greșeli există însă o explicație cât se poate de logică, explică designerii vestimentari.


    Meghan Markle apelează la un truc vestimentar ingenios Foto:Getty
Meghan Markle apelează la un truc vestimentar ingenios Foto:Getty

Experta Harriet Davey a dezvăluit că purtarea pantofilor cu un număr mai mare decât este necesar poate preveni apariția rănilor neplăcute provocate de umflarea picioarelor în încălțările de mărimi mici. "Nu există nimic mai neplăcut decât o pereche inconfortabilă de pantofi. Cu toții am trecut prin așa ceva atunci când am ieșit în oraș pentru o perioadă mai lungă de timp. Celebritățile sunt nevoite să poarte pantofi cu toc pentru multă vreme, iar picioarele se pot umfla,ceea ce cauzează răni. Așadar, aleg mărimi mai mari decât să îndurere dureri agonizante", a declarat aceasta pentru publicația britanică The Sun. 


    Meghan Markle poartă pantofi cu o mărime mai mari decât ar fi necesarFoto:Getty
Meghan Markle poartă pantofi cu o mărime mai mari decât ar fi necesarFoto:Getty

"În plus, unele vedete acceptă să poarte pantofi de la diferite firme, făcându-le publIcitate. Desigur, nu este cazul ducesei de Cambridge, ea nu va accepta să primească pantofi de la niciun brand căci nu dorește ca imaginea ei să fie asociată cu acestea. În plus, este un membru al familiei regale, în cele din urmă", a adăugat Harriet Davey. 

Povestea de iubire dintre prințul Harry și actrița Meghan Markle 

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au cunoscut în iulie 2016 şi s-au logodit în noiembrie 2017. Ei locuiesc într-o casă de pe domeniul Kensington, unde trăiesc şi Prinţul William, soţia acestuia şi cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis de Cambridge.

Întâlnirea lor a fost aranjată de un prieten comun, pe când fosta actriţă americană era în trecere prin Londra, în iulie 2016. Cei doi au mărturisit mai târziu că ştiau foarte puţine unul despre celălalt. Câteva săptămâni mai târziu, plecau în vacanţă în Botswana, "un pas uriaş" făcut atât de devreme, dar care a meritat, după cum a spus ulterior Harry.

Inelul de logodnă a fost creat de Harry, folosind diamante care i-au aparţinut mamei sale, prinţesa Diana de Wales.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net