Ai da 1.800 de lei pe noapte ca să dormi în criptă?

Ultima actualizare:

    Primul hotel care te cazează la coşciug s-a deschis sâmbătă în Maine, SUA
Primul hotel care te cazează la coşciug s-a deschis sâmbătă în Maine, SUA

Pentru amatorii de senzaţii tari! Primul hotel din lume care oferă cazare în criptă s-a deschis în urmă cu două zile în Lewiston, statul Maine (SUA). ”Distracţia” costă 430 de dolari (1.800 de lei) pe noapte.

Cei cu bani s-au plictisit de destinaţiile exclusiviste şi de hotelurile de cinci stele! Caută lucruri cu totul ieşite din comun, ca să scape de plictiseală. De aceea, imaginaţia întreprinzătorilor nu cunoaşte limite.

Unul dintre aceştia, Andrew Knight, a inaugurat sâmbătă primul hotel din lume care te cazează la coşciug în criptă. Şi doritorii au dat deja năvală! Deşi te trec fiorii numai la gândul că te apropii de lespedea unui mormânt, s-au găsit incredibil de mulţi amatori pentru a se ”odihni” precum morţii.

O poartă de fier te duce la coşciug
O poartă de fier te duce la coşciug

Hotelul Inn at the Agora a fost deschis într-o fostă casă parohială a bisericii St. Patrick din Lewiston, Maine. Acesta include cripta funerară pentru oaspeţi, care se găseşte în subteran. În criptă şi-a dormit somnul de veci un preot catolic peste 100 de ani. Este vorba de Thomas Wallace, primul preot al bisericii, care a fost martor la construcţia ei. Knight a avut grijă să-i mute rămăşiţele pământeşti într-un cimitir apropiat înainte de a trece la amenajarea hotelului. „A meritat, fiindcă am o lungă listă de aşteptare de clienţi”, a spus el.

Primul oaspete a avut şansa de a inaugura criptă în urma unei licitaţii organizate pe eBay. Norocosul, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul, şi-a împlinit visul plătind suma de 760 $ (3.043 de lei), pe noapte. Oaspeţii care optează pentru cazarea la criptă vor dormi într-un coşciug de două persoane. În criptă, există un televizor care va oferi o selecţie de 60 de filme horror clasice. Pentru cei care mai au şi poftă de mâncare, există opţiunea de a te bucura de aşa-zisa ”ultima masă”. Aceasta este servită la miezul nopţii. 

Cripta este o anexă a Hotelului Inn at the Agora
Cripta este o anexă a Hotelului Inn at the Agora
image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net