Afaceristul Bernard Tapie şi soţia sa, loviţi şi legaţi la mâini în timpul unui jaf la locuinţa lor

bernard_tapie-gettyimages-454119887.jpg

Bernard Tapie, alături de soție și de fiica Sophie
foto: GettyImages
Citeste tot despre: 

Patru persoane au pătruns în locuinţa omului de afaceri Bernard Tapie şi l-au lovit şi legat pe acesta şi pe soţia sa, sâmbătă, la Combs-la-Ville, relatează Le Figaro.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, cei doi dormeau în momentul în care patru persoane au intrat prin efracţie în locuinţa lor, i-au lovit şi legat la mâini, înainte de a pleca după ce au furat mai multe lucruri, scrie News.ro. Dominique, soţia lui Bernard Tapie a reuşit să se dezlege şi a mers la o vecină, de unde a alertat poliţia. Uşor rănită, ea a fost transportată la spital. Omul de afaceri, fost ministru şi deputat, a refuzat să meargă la spital. Valoarea pagubelor nu a fost anunţată.

Controversat om de afaceri şi fost ministrul al Afacerilor Interne al Franței, în Guvernul Piere Beregovoy, Bernard Tapie (74 de ani) a fost preşedintele clubului de fotbal Olympique Marseille între 1986 şi 1994. În 1993, Marseille a câştigat Liga Campionilor. În 1995, el a fost condamnat la doi ani de închisoare, dintre care opt luni cu executare, pentru aranjarea unui meci, cu Valenciennes.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1