Afaceristul Bernard Tapie şi soţia sa, loviţi şi legaţi la mâini în timpul unui jaf la locuinţa lor

Ultima actualizare:

    Bernard Tapie, alături de soție și de fiica Sophiefoto: GettyImages
Bernard Tapie, alături de soție și de fiica Sophiefoto: GettyImages

Patru persoane au pătruns în locuinţa omului de afaceri Bernard Tapie şi l-au lovit şi legat pe acesta şi pe soţia sa, sâmbătă, la Combs-la-Ville, relatează Le Figaro.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, cei doi dormeau în momentul în care patru persoane au intrat prin efracţie în locuinţa lor, i-au lovit şi legat la mâini, înainte de a pleca după ce au furat mai multe lucruri, scrie News.ro. Dominique, soţia lui Bernard Tapie a reuşit să se dezlege şi a mers la o vecină, de unde a alertat poliţia. Uşor rănită, ea a fost transportată la spital. Omul de afaceri, fost ministru şi deputat, a refuzat să meargă la spital. Valoarea pagubelor nu a fost anunţată.

Controversat om de afaceri şi fost ministrul al Afacerilor Interne al Franței, în Guvernul Piere Beregovoy, Bernard Tapie (74 de ani) a fost preşedintele clubului de fotbal Olympique Marseille între 1986 şi 1994. În 1993, Marseille a câştigat Liga Campionilor. În 1995, el a fost condamnat la doi ani de închisoare, dintre care opt luni cu executare, pentru aranjarea unui meci, cu Valenciennes.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net