Adolescentă agresată sexual chiar în spatele maşinii de poliţie

Ultima actualizare:

    Fata nu a avut cum să scape de agresor, pentru că avea cătuşe, iar uşile maşinii erau închiseFoto: Arhiva Click
Fata nu a avut cum să scape de agresor, pentru că avea cătuşe, iar uşile maşinii erau închiseFoto: Arhiva Click

O adolescentă a fost agresată de un violator în serie în timp ce se aflau pe bancheta din spate a unei maşini de poliţie, conform metro.co.uk.

Fata de 17 ani a fost ridicată de poliţie pentru că era beată. Adolescenta din Quebec, Canada, a fost aşezată pe bancheta din spate a maşinii de ofiţerul începător Danielle Gallant, lângă un violator în serie, potrivit metro.co.uk. 

Fata nu s-a putut apărat când a fost atacată de bărbatul de 24 de ani, pe nume Joe Kritik. El a fost deja acuzat de agresiune sexuală de patru ori în trecut şi este înregistrat drept prădător sexual. 

Bărbatul fusese arestat pentru deranjarea ordinii publice, iar poliţista nu îi pusese cătuşe pentru că maşina era încuiată. 

"Când Gallant s-a întors la maşină, a observat că domnul Kritik avea pantalonii în vine şi era călare pe victimă. Reclamanta nu s-a putut apăra pentru că avea cătuşe şi nu a putut părăsi maşina, pentru că era încuiată", arată un document. 

În ciuda atacului, fata a fost ţinută în arest întreaga noapte şi nu a primit îngrijiri medicale. Poliţia nu i-a contactat nici pe părinţii ei. Poliţista a fost dată în judecată, la fel ca şi întreg departamentul de poliţie. Victima le cere o sumă de 400.000 de dolari drept daune. 

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net