Acuzații grave la adresa Ivankăi Trump. ”Este lașă pentru că se ascunde în spatele unui bărbat”

gettyimages-664499208.jpg

ivanka
Ivanka Trump a fost acuzată că e lașă
Foto: Getty

Celebra actriță Scarlett Johansson a făcut afirmații dure la adresa Ivankăi Trump, fiica președintelui american, Donald Trump. Aceasta a făcut-o pe Ivanka ”lașă” pentru faptul că se ”ascunde în spatele unui bărbat”.

Actrița a apărut la conferința ”Women in the World”, din New York, condusă de Tina Brown, buna prietenă a lui Hillary Clinton. Ea a fost invitată pentru a lua parte la un eveniment descris ca “o discuție intimă cu Scarlett Johansson despre muncă, activism și maternitate”. Scarlett s-a folosit de prezența sa la conferință pentru a vorbi despre Ivanka Trump, fiica și consultantul președintelui american Donald Trump, subliniind faptul că “stă în spatele unui bărbat”, citează Daily Mail.

gettyimages-665434220.jpg

scarlett
Scarlett Johansson a criticat-o pe Ivanka
Foto: Getty

Afirmația Ivankai din ultima săptămână a fost adusă în discuție de actriță. ”Dacă a fi complice înseamnă că vrei să fii o forță a binelui și să ai un impact pozitiv, atunci sunt un complice.  Aș spune să nu combinăm lipsa acuzării cu tăcerea. Cred că sunt multe moduri prin care îți poți face vocea auzită”, a fost o parte din discursul fiicei președintelui, subliniind că nu este mereu de acord cu tatăl său.

Părerea lui Scarlett, care a susținut-o pe Hillary în timpul alegerilor prezidențiale, a fost că discursul susținut de Ivanka a fost derutant. ”Nu le poți avea pe amândouă. Dacă îți iei un serviciu ca și avocet public, atunci trebuie să susții publicul. Este un concept atât de vechi să stai în spatele unui bărbat. De ce să nu stai lângă el sau chiar în fața lui?”, a declarat Johansson în timpul conferinței, adăugând că poziția Ivankai este una ”neinspirată”, cu o atitudine ”lașa”, devenind astfel o ”dezamăgire” pentru ea.

Scarlett crede ca Ivankăi îi este foarte greu, aceasta cunoscând-o de mulți ani, să fie în această poziție. “Ea are puterea să facă un mare impact doar prin vocea sa. Vorbește foarte bine și este o femeie inteligentă și dedicată. Mă nedumerește lucrul acesta”.

Loading...

Citește și

 • ivanka

  Ivanka Trump, fiica președintelui american Donald Trump, a stârnit reale controverse printre americani, și nu numai, de când tatăl ei și-a început mandatul de președinte. Ivanka nu este doar o femeie de afaceri de succes, ci este și mămica a trei copii, doi băieți și o fată. Recent, aceasta a fost surprinsă alături de copiii ei. Unul dintre ei fiind s-a dovedit a fi tare năzdrăvan, ceea ce i-a făcut dificilă blondei misiunea de a-l controla, mai ales că purta și o pereche de pantofi cu tocul destul de mare.

 • portret

  Prima fotografie a Melaniei Trump în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite a fost făcută publică recent. Soția liderului american Donald Trump a purtat un sacou negru și o eșarfă de aceeași culoare cu aplicații, însă ochii îți fug imediat la bijuteriile de la mână. În portretul Melaniei surprinde în special inelul cu diamante de 25 de carate, pe care aceasta l-a primit de la Trump la cea de-a 10 aniversare a căsniciei lor, acesta fiind și motivul pentru care Prima Doamnă a fost aspru criticată.

 • ivanka trump

  De când Ivanka Trump și soțul său, Jared Kushner s-au mutat într-un cartier din Washington DC, într-o locuință care valorează cam cinci milioane și jumătate de dolari, vecinii lor sunt tot mai nemulțumiți. Zilele acestea, sute de protestatari s-au strâns în fața casei lor pentru a-și arăta indignarea.

 • donald ivanka birou casa alba

  Donald Trump pare că vrea să-şi angajeze toate rudele la Casa Albă. Actualul preşedinte al Americii l-a pus consilier principal pe ginerele său, Jared Kushner. Recent a anunţat că şi fiica sa va primi un birou în “Aripa de Vest”. Zis şi făcut!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1