Acuzații grave la adresa Ivankăi Trump. ”Este lașă pentru că se ascunde în spatele unui bărbat”

Ultima actualizare:

    Ivanka Trump a fost acuzată că e lașăFoto: Getty
Ivanka Trump a fost acuzată că e lașăFoto: Getty

Celebra actriță Scarlett Johansson a făcut afirmații dure la adresa Ivankăi Trump, fiica președintelui american, Donald Trump. Aceasta a făcut-o pe Ivanka ”lașă” pentru faptul că se ”ascunde în spatele unui bărbat”.

Actrița a apărut la conferința ”Women in the World”, din New York, condusă de Tina Brown, buna prietenă a lui Hillary Clinton. Ea a fost invitată pentru a lua parte la un eveniment descris ca “o discuție intimă cu Scarlett Johansson despre muncă, activism și maternitate”. Scarlett s-a folosit de prezența sa la conferință pentru a vorbi despre Ivanka Trump, fiica și consultantul președintelui american Donald Trump, subliniind faptul că “stă în spatele unui bărbat”, citează Daily Mail.


    Scarlett Johansson a criticat-o pe IvankaFoto: Getty
Scarlett Johansson a criticat-o pe IvankaFoto: Getty

Afirmația Ivankai din ultima săptămână a fost adusă în discuție de actriță. ”Dacă a fi complice înseamnă că vrei să fii o forță a binelui și să ai un impact pozitiv, atunci sunt un complice.  Aș spune să nu combinăm lipsa acuzării cu tăcerea. Cred că sunt multe moduri prin care îți poți face vocea auzită”, a fost o parte din discursul fiicei președintelui, subliniind că nu este mereu de acord cu tatăl său.

Părerea lui Scarlett, care a susținut-o pe Hillary în timpul alegerilor prezidențiale, a fost că discursul susținut de Ivanka a fost derutant. ”Nu le poți avea pe amândouă. Dacă îți iei un serviciu ca și avocet public, atunci trebuie să susții publicul. Este un concept atât de vechi să stai în spatele unui bărbat. De ce să nu stai lângă el sau chiar în fața lui?”, a declarat Johansson în timpul conferinței, adăugând că poziția Ivankai este una ”neinspirată”, cu o atitudine ”lașa”, devenind astfel o ”dezamăgire” pentru ea.

Scarlett crede ca Ivankăi îi este foarte greu, aceasta cunoscând-o de mulți ani, să fie în această poziție. “Ea are puterea să facă un mare impact doar prin vocea sa. Vorbește foarte bine și este o femeie inteligentă și dedicată. Mă nedumerește lucrul acesta”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net