Achiziționează bilete de avion către Zanzibar și descoperă un adevărat paradis!

Ultima actualizare:

Ai început să cauți destinații turistice pentru următoarea ta escapadă? Atunci trebuie să iei în calcul Zanzibar, un arhipelag tropical uimitor!

Zanzibar este cunoscut pentru plajele sale exotice, dar și pentru numeroasele metode de divertisment. Acest arhipelag este destinația perfectă pentru persoanele care adoră soarele, nisipul și căldura, fiind comparat adesea cu Insulele Maldive sau Seychelles.Nisipul alb pudrat și apa turcoaz extrem de limpede sunt doar două motive pentru care ar trebui să achiziționezi bilete avion Zanzibar. Pe deasupra, aici te vei bucura de o gastronomie bogată și plină de savoare, precum și de amabilitatea localnicilor.

Iată ce ar trebui să descoperi în Zanzibar!

1. Stone Town

Pentru a te bucura de o experiență cu adevărat autentică, lasă-te “pierdut” în Stone Town. Acest obiectiv turistic care face parte din patrimoniul UNESCO ți s-ar putea părea copleșitor la început, dar cu siguranță vei adora să explorezi aleile sale înguste. Așteaptă-te ca toate simțurile să ți se ascută în timpul plimbării, deoarece vei trece pe lângă mâncarea stradală, standurile cu fructe legume și multe plante aromatice.Stone Town este un loc fermecător, mai ales datorită mixului dintre cultura arăbească, indiană și africană. Acest amestec este reflectat foarte bine și în arhitectura clădirilor, fiecare dintre ele având cate un element unic, demn de admirat.

2. Prison Island

Această insulă a căpătat o popularitate uimitoare la capitolul turism, motiv pentru care nu o poți ignora după ce cumperi bilete avion Zanzibar. A dobândit numele de “Insula închisorii” în anul 1890, atunci când a fost construită o astfel de clădire. Aici urmau să fie închiși sclavii, dar, din fericire, planul nu a fost pus niciodată în practică.În schimb, clădirea a fost folosită pentru izolarea bolnavilor în timpul febrei galbene. Insula este, de asemenea, casa broaștelor țestoase gigant care au fost aduse în urma cu câțiva ani din Seychelles.

3. Jozani Forest

După ce achiziționezi bilete de avion în Zanzibar, trebuie să explorezi și pădurea Jozani. Este singurul parc national de pe insulă și reprezintă casa unei specii de maimuțe aflată pe cale de dispariție. O plimbare în pădurea Jozani te va scăpa de orice motiv de stres!

4. Fermele de condimente

Condimentele precum cuișoarele, scorțișoara și multe altele au jucat un rol important în istoria Zanzibarului, motiv pentru care mai este numită și Insula Condimentelor. Atunci când cumperi bilete de avion în Zanzibar, nu uita să treci pe lista cu obiective turistice de vizitat măcar una dintre fermele de condimente organice.Aceasta este o modalitate excelentă de a te întâlni cu fermierii locali și de a afla totul despre condimente și istoria lor. Pe deasupra, majoritatea tururilor la aceste ferme includ degustarea de mâncăruri tradiționale, fructe de sezon și celebrul ceai local. La sfârșitul turului, dacă îți dorești, vei putea cumpăra câteva condimente pentru a le putea folosi la gătit.

5. Activitățile acvatice

Insulele exotice și sporturile acvatice merg mână în mână, iar Zanzibar este o destinație minunată pentru a încerca diverse activități acvatice. Insula Mnemba, de pilda, este locul ideal pentru a face scufundări, dar și snorkeling. Dacă vrei să descoperi recife colorate și o mulțime de pești încântători, achiziționează bilete de avion în Zanzibar de pe Animawings.com și vino în acest paradis uimitor!

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net