Aceștia sunt cei mai înfricoșători soldați americani! Au misiunea de a elibera orașul Mosul

soldat_1.jpg

soldat craniu isis
Acești luptători au misiunea de a elibera orașul Mosul de sub dominația ISIS
Foto: Facebook

Ultimii luptători ai Statului Islamic, care au rămas să apere orașul irakian Mosul, au parte de coșmarul vieții lor, la propriu. Acești soldați din forțele speciale americane, care poartă măști înfricoșătoare sub forma unor cranii, vor să pună capăt amenințării teroriste.

I se spune Divizia de Aur și este o brigadă militară americană din corpul forțelor speciale, antrenată pentru a lupta în condiții vitrege, precum Siria sau Irak, informează Daily Star. Fiind îmbrăcați în general în uniforme negre, cu măști sub forma unor cranii și cu cagule, inclusiv vehiculele lor militare fiind tot negre, vor să semene adevărata teroare în inimile militanților ISIS.

soldat_2.jpg

soldat craniu isis
sunt cunoscuți după măștile sub forma unor cranii
Foto: Facebook

Potrivit comandanților, acești soldați dunt vârful de lance al escadrilelor care iau cu asalt ultimele redute ale teroriștilor. Fiecare membru al Diviziei de Aur „valorează cât o mie de luptători ISIS” în bătălia pentru eliberarea Mosulului, după cum îi descriu în mod hiperbolic comandanții.

soldat_3.png

soldat craniu isis
Ei sunt vârful de lance al escadrilelor care iau cu asalt ascunzătorile ISIS
Foto: Facebook

Acești militari de elită și-au creat și un renume pe rețelele de socializare, având un cont propriu de Facebook, unde au strâns peste două milioane de urmăritori. Moemntan, oficialii anunță vești îmbucurătoare de pe front, militanții Statului Islamic bătând în retragere. Nu au suficienți soldați, astfel că încearcă să se apere prin atacuri sinucigașe sau mașini capcană.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și