Acesta este cel mai poluat oraș din lume

504506352.jpg

new delhi poluare
În New Delhi poluarea este extrem de densă.
Foto GettyImages
Citeste tot despre: 

New Delhi a devenit cel mai poluat oraș din lume din cauza noxelor emise de automobile. Anul acesta, autoritățile au impus pentru a doua oară restricții rutiere din cauza poluării.

Orașul a ajuns să fie uneori atât de învăluit de noxe, încât acestea formează o ceață compactă prin care este aproape imposibil să mai distingi ceva. Măsurile luate de guvern pentru a diminua problema constau în obligarea șoferilor să își folosească mașinile doar în anumite zile, relatează CNN.

Nu toți aprobă aceste restricții deoarece problema care se pune este să fie diminuată în special intensitatea traficului, nu să fie alternat. O soluție ar fi ca statul să investească mai mult în mijloacele de transport în comun.

În 2014, Organizația Mondială a Sănătății, în baza studiilor efectuate, a observat că poluarea din New Delhi este cea mai periculoasă din lume. Particulele otrăvitoare sunt atât de mici, încât pot pătrunde extrem de adânc în plămânii locuitorilor, îmbolnăvindu-i.

Printre cele mai poluate orașe din lume, alături de New Delhi se află și Beijing și Mexico City.

Iată cât de poluat este orașul:

Loading...

Citește și

  • Aditi Yier premiul cel mare india

    De "Next Star" s-a auzit, se pare, până în India, iar faptul că a fost selectată să participe în cel de-al patrulea sezon al emisiunii a fost unul dintre cele mai fericite momente din viața lui Aditi Yier. Este o fetiță din New Delhi care speră să câștige trofeul emisiunii "Next Star" și marele premiu, de 20.000 de euro.

  • alexandra stan

    În plină promovare internaţională a videoclipul piesei “I did it, Mama”, Alexandra Stan (26 de ani) a ajuns în India, unde a susținut un concert impresionant în New Delhi. Toate bune și frumoase, numai că Alexandra suferă de rău de înălțime, iar show-ul presupunea o intrare în scenă spectaculoasă, de la 10 metri înălțime.

  • templul soarelui konark

    India, considerată acum una dintre cele mai conservatoare ţări din lume, este locul în care a apărut primul tratat sexual din istorie, renumitul Kamasutra. Cu toate că acum trăim vremuri mai libere, expunerea publică a artei erotice este mult mai şocantă azi decât atunci când a fost creată.

  • Peste 40.000 de oameni din localitatea siriana Madaya sunt obligaţi să mănânce frunze şi flori pentru a rămâne în viaţă după ce au rămas fără nici un aliment şi au mâncat toate animalele din oraş.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1