Acesta e orașul milionarilor! Pare un paradis, dar ascunde un secret teribil!

Ultima actualizare:

    Acesta e orașul unde locuiesc doar milionariFoto: captură foto/Youtube
Acesta e orașul unde locuiesc doar milionariFoto: captură foto/Youtube

Nu v-ați întrebat niciodată de ce oamenii bogați nu locuiesc cu toții în același loc? Ei bine, acest loc vhiar există. Este un oraș unic în lume, populat doar de oameni bogați, dar deși pare un colț de rai, traiul aici presupune o condiție foarte severă.

Orașul Huaxi, din estul Chinei, este locuit de 2.000 de rezidenți care au cel puțin un milion de yuani în cont (echivalentul a peste 100.000 de euro), după cum precizează Daily Star. Oricărui bogătaș care dorește să locuiască în Huaxi, autoritățile locale îi oferă o casă și o mașină pentru întreaga familie.

În oraș se găsesc 72 de zgârie-nori, un parc tematic, iar taxiurile nu sunt automobile, ci elicoptere. Cu toate că aparent pare locul ideal de a trăi pentru tot restul vieții, autoritățile impun o condiție: dacă vreodată vrei să pleci din oraș, ești obligat să-ți cedezi toate bunurile.

În luna octombrie 2016, Huaxi a sărbătorit al 55-lea an de existență. Presa și toate sursele mass-media sunt interzise, iar rezidenții nu au voie să comunice cu jurnaliștii. În plus, toți locuitorii orașului sunt obligați să muncească șapte zile pe săptămână.

În ciuda interdicțiilor, pe Internet circulă un material video cu imagini panoramice ale orașului, dar odată ce s-au aflat secretele micului „paradis”, oamenii nu mai par atât de atrași de acest loc. „Mai bine trăiesc unde locuiesc acum, dar să fiu fericit”, a fost comentariul unuia dintre internauți.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net