Acesta e buncărul în care americanii se pregătesc pentru sfârşitul lumii

22-23-g-hepta_2712522.jpg

Sub pământ sunt dotări ultramoderne de mare lux
Fotografii: Hepta

A devenit o adevărată psihoză! Toată lumea aşteaptă sfârşitul lumii şi încearcă să găsească soluţii de supravieţuire. Se vorbeşte tot mai mult de profeţii apocaliptice care au băgat spaima în oameni, de care unii profită.

Tot mai multe companii se întrec să construiască buncăre care promit supravieţuire în caz de Apocalipsă.

 

Fie că vine un asteroid, fie că o armă nucleară aduce catastrofa globală, sau în cazul dezastrelor naturale, buncărele sunt oferite drept soluţie sigură. Pentru mii de americani, este în construcţie un buncăr uriaş numit Vivos xPoint, în Edgemont, Dakota de Sud. Deocamdată, este compus din  575 de adăposturi individuale, dar când va fi gata va putea să găzduiască 10.000 de persoane în cazul unei nenorociri.

Cea mai mare comunitate de supravieţuire de pe planetă

Acestea au fost rezervate deja cu suma de 25.000 $, per unitate, pe an. În funcţie de dotări, preţul rezervării poate ajunge însă şi la 200.000 de dolari. În fiecare adăpost, este un lux orbitor, mobile şi dotări cu aparate electrocasnice de ultimă oră.

 

Buncărul mai include magazine, restaurante, baruri, teatru, piscină, camere de panică, seifuri, cinema, sală de conferinţe, senzori de proximitate în fiecare încăpere, saună, sală de masaj şi pază 24 de ore din 24. Militari antrenaţi au grijă ca în adăpostul de mare siguranţă să nu intre decât persoanele care au plătit rezervarea. Robert K. Vicino, fondatorul şi preşedintele companiei VIVOS, a declarat că americanii care şi-au rezervat adăposturi în luxosul buncăr nu sunt paranoici, ci oameni care sunt prevăzători.

 

În condiţiile în care lumea este tot mai ameninţată de dezastre naturale şi armele nucleare se înmulţesc tot mai mult, este important să-ţi asiguri un adăpost sigur sub pământ. Buncărul Vivos Xpoint rezistă la explozia unei bombe de 500.000 de tone. Când va fi gata, adăpostul din Edgemont, Dakota de Sud, va fi cea mai mare comunitate de supravieţuire de pe planetă.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1