Accidentele cu jucării sexuale, în creștere după publicarea cărții "50 Shades of Grey" VIDEO

Ultima actualizare:

    Numărul accidentelor care implică jucării sexuale a crescut mai ales în 2012 şi 2013, după publicarea trilogiei erotice a lui E. L. JamesFoto: Facebook
Numărul accidentelor care implică jucării sexuale a crescut mai ales în 2012 şi 2013, după publicarea trilogiei erotice a lui E. L. JamesFoto: Facebook

Numărul americanilor care s-au prezentat la urgenţă din cauza unei probleme apărute după folosirea unei jucării sexuale a crescut după publicarea cărţii "Cincizeci de umbre ale lui Grey", în 2012, iar The Washington Post se întreabă dacă există o legătură între roman şi această creştere.

Potrivit datelor Comisiei pentru protecţia consumatorului, numărul de accidente implicând jucării sexuale s-a dublat din 2007 până în prezent şi a crescut mai ales în 2012 şi 2013, după publicarea trilogiei erotice a lui E. L. James, care prezintă relaţia amoroasă sado-masochistă dintre o tânără şi un om de afaceri, în Seatle.

În 83% dintre cazuri a fost vorba despre "extragerea unui obiect străin", potrivit publicaţiei The Washington Post, preluat de Mediafax.

În 2012, 2.500 de americani s-au prezentat la spital din cauza unei probleme legate de o jucărie sexuală. Cele mai multe dintre aceste cazuri nu au fost grave, însă au existat şi câteva excepţii. Astfel, 71% dintre pacienţi au primit îngrijiri şi au fost externaţi imediat, iar 25% dintre pacienţi au avut nevoie de spitalizare sau transfer la un serviciu specializat.

Profilul pacientului care a avut nevoie de ajutor medical din cauza unei jucării sexuale este bărbat, de peste 40 de ani, vârsta medie fiind de 44 de ani. De altfel, 58% dintre pacienţi au fost bărbaţi. În cazul femeilor, pacientele au fost mai tinere, având vârsta de 30 de ani în medie. Dintre toţi pacienţii, bărbatul cel mai în vârstă avea 85 de ani, iar femeia cea mai înaintată în vârstă avea 67 de ani.

Romanul erotic "Cincizeci de umbre ale lui Grey", de E. L. James, - care a fost vândut în peste 10 milioane de exemplare şi a fost şi ecranizat, premiera urmând să aibă loc săptămâna aceasta - s-a dovedit a fi de bun augur pentru industria jucăriilor sexuale, comentează publicaţia americană The Washington Post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net