Accident tragic în Ungaria! 9 români morți. Şoferul microbuzul ar fi făcut live pe Facebook

accident_ungaria_2.jpg

Accident soldat cu 7 morți, pe o șosea din Ungaria. Toate persoanele decedate sunt de origine română
Foto: Police.hu
Citeste tot despre: 

Șapte persoane de origine română au decedat, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier, în Ungaria.

Conform informațiilor oferite de presa maghiară, un microbuz și un camion s-au lovit frontal pe o șosea din Ungaria. Primele informații de la fața locului atestă că accidentul s-a soldat cu șapte morți. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, toate persoanele decedate sunt de origine română.  Din informațiile oferite de martori, microbuzul, care transporta mai mulți pasageri, are număr de înmatriculare de Mureș, conform Observator.tv.

accident_ungaria_1.jpg

Un microbuz și un camion s-au ciocnit frontal
Foto: Police.hu

Autoritățile ungare au confirmat faptul că un microbuz și un camion s-au ciocnit pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59. La locul accidentului au fost deja trimise mai multe echipaje de intervenție, pentru a veni în ajutorul victimelor. Peste 10 ambulanțe s-au deplasat la fața locului, iar accesul civililor este interzis pe o rază de 5 km. Potrivit unui site maghiar, o mașină a ambasadei Române a ajuns, de asemenea, în locul unde tragicul accident a avut loc. 

accident_ungaria_3.jpg

La fața locului au intervenit echipajele de salvare
Foto: Police.hu

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat, de asemenea, că a activat celula de criză și că face tot posibilul să obțină informații cu privire la identitatea victimelor.

Știre în curs de desfășurare 

Loading...