Accident rutier în Ungaria. 8 români și doi slovaci au fost răniți

untitled.png

accident-ungaria
În accident au fost răniți opt români și doi slovaci
Foto: Captură video

Zece persoane au fost rănite, pe o şosea din Ungaria, într-un accident în care au fost implicate trei vehicule - un microbuz şi un autoturism înmatriculate în România şi o maşină din Slovacia, anunţă Poliţia ungară.

Accidentul rutier  a avut loc duminică seară, 24 iunie, pe Drumul național 42 din Ungaria, între localităţile Berettyóújfalu şi Mezőpeterd, în apropierea frontierei cu România.

Un microbuz, înmatriculat în România, a pătruns pe contrasens și astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a comunicat Poliţia ungară. Zece persoane au fost rănite în urma impactului, șase dintre acestea fiind spitalizate în localitatea Berettyóújfalu, iar patru în oraşul Debrecen. Printre cele 10 persoane se aflau 8 români. Toate persoanele au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Poliţia a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

loading...
Loading...