Accident rutier extrem de grav: cel puţin 71 de morţi

ghana_accident.jpg

accident
Accidentul s-a produs după ce autocarul s-a ciocnit cu un camion
Foto: Graphic Online
Citeste tot despre: 

Tragedie pe autostradă! Cel puţin 71 de persoane au murit, după ce un autocar plin cu pasageri a intrat în coliziune cu un camion, în nordul statului african Ghana, informează BBC News.

Accidentul s-a produs la 420 de kilometri nord de capitala Accra în cursul nopţii de miercuri spre joi (17 - 18 februarie).

Autocarul plecase din oraşul Kumasi şi se îndrepta spre oraşul Tamale din nordul statului, când a intrat în coliziune frontală cu un camion care transporta legume, a precizat şeful poliţiei regionale, Maxwell Atingane.

"Mulţi dintre pasagerii autocarului au murit la faţa locului", a declarat Atingane, potrivit Mediafax, adăugând că 23 de persoane au fost rănite în accident, unele având răni grave şi fiind internate în spital.

ghana_afp.jpg

ghana afp
Tragedia s-a produs în nordul Ghanei, lângă Kintampo
Foto: AFP

Potrivit lui Atingane, din primele observaţii ale anchetei, accidentul s-ar fi produs pe fondul unor defecţiuni tehnice ale autocarului.

Serviciile de intervenţie au anunţat că lucrează de ore întregi pentru a scoate victimele blocate.

Preşedintele ghanez, John Mahama, şi-a exprimat regretul faţă de decesele victimelor printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1