Accident grav pe Rin. O navă cu 130 de pasageri s-a ciocnit de un pilon de autostradă

Ultima actualizare:

    Accident pe Rin, minim 25 de răniţiFoto: Mediafax
Accident pe Rin, minim 25 de răniţiFoto: Mediafax

O navă de pasageri elveţiană s-a ciocnit de un pilon de autostradă în apropiere de oraşul Duisburg din vestul Germaniei, iar în urma accidentului au fost răniţi cel puţin 25 de oameni. Cinci persoane au suferit leziuni majore, informează site-ul agenţiei de ştiri DPA, citat de Mediafax.

Accidentul s-a produs în seara de marţi, 26 decembrie, iar în momentul impactului la bordul navei se aflau 129 de persoane. La operaţiunile de salvare au participat mai multe ambarcaţiuni ale pompierilor, iar persoanele grav rănite au fost preluate de o altă navă de transport pentru a primi cât mai repede ajutor specializat din partea medicilor.

 Autostrada afectată va rămâne probabil închisă miercuri, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, adăugând că inginerii trebuie să inspecteze structura. Swiss Crystal” avea 129 de persoane la bord şi se îndrepta către Olanda. În apropiere de orașul german Duisburg, nava a intrat într-un pilon de susținere al autostrăzii A42, autostradă care a fost închisă în această zonă pentru a se verifica structura de rezistență.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net