Abia ieșit din izolare, Prințul Charles sare în ajutorul fiului rebel rămas fără pază de corp

Ultima actualizare:

    Deși Regina Elisabeta a II-a i-a tăiat fondurile nepotului, Prințul Charles continuă să își ajute fiulfoto: Gettyimages
Deși Regina Elisabeta a II-a i-a tăiat fondurile nepotului, Prințul Charles continuă să își ajute fiulfoto: Gettyimages

Abia scăpat din izolarea cauzată de infectarea cu virusul COVID-19, Prințul Charles, 71 de ani, sare în ajutorul fiului lui Harry, de 35 de ani. El va plăti două milioane de lire sterline pentru protecția fiului său, pentru că agenții britanici nu au permisiunea de a purta arme pe teritoriul SUA, conform legii. Siguranța cuplului costă 4 milioane de lire s sterline pe an. Oficial, de miercuri, Meghan și Harry devin independenți financiar și nu mai sunt membri seniori activi ai casei regale.

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a luat această decizie după ce Meghan Markle, 38 de ani, a menționat public că nu a intenționat niciodată să apeleze la ajutorul lui Donald Trump, ea fiind o mare susținătoare a partidului democrat. În replică, președintele SUA a subliniat că o respectă pe Regină (93 de ani), dar că nu are de gând să suporte cheltuielile pentru paza și protecția Prințului Harry și a familiei lui după ce aceștia s-au mutat din Canada în California, SUA.

Prințul Charles va plăti 2 milioane de lire sterline pentru siguranța fiului

Oficial, ducii de Sussex încetează să mai activeze ca membri seniori activi ai casei regale britanice, miercuri fiind prima lor zi fără apelativul ”Alteță”. Și pentru că ambiția lor a fost să devină independenți financiar, Prințul Harry trebuie să găsească acum o soluție pentru paza și protecția soției sale Meghan Markle (38 de ani) și a micuțului Archie, de doar 10 luni. Cheltuielile pentru protecția celor trei costă 4 milioane de lire sterline anual, Prințul Charles a decis să contribuie din fondurile proprii cu două milioane de lire sterline, informează Daily Mail.

Meghan Markle și Harry își caută o casă în Los Angeles, unde să se stabilească definitiv
Meghan Markle și Harry își caută o casă în Los Angeles, unde să se stabilească definitiv

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle, răvășitori înainte de «retragere»! Ce semnificație are culoarea aleasă pentru ținutele lor

Prințul Harry, primele declarații după părăsirea Casei Regale: «Am vrut să auziți adevărul de la mine»

Prințul Harry și Meghan Markle s-au rupt de familia regală în ianuarie

Harry şi Meghan au anunţat la începutul lunii ianuarie că intenționează să renunţe la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice. Ei au menționat că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar. Din cauza controverselor legate de reședința lor de la Frogmore Cottage, cei doi au anunţat şi că intenţionează să returneze 2,4 milioane de lire sterline, bani publici primiţi pentru renovarea proprietății. Meghan și Harry s-au mutat în Canada, unde au fost păziți de două gărzi de corp britanice și două gărzi de corp canadiene. În urmă cu doar câteva săptămâni au decis să se mute în california și își caută o casă în Los Angeles. Deşi nu va mai putea folosi titulatura de "Alteţa sa regală", Harry va fi în continuare prinţ şi membru al familiei regale. De asemenea, Harry şi Meghan îşi vor păstra titlurile de duce şi ducesă de Sussex, primite de la regina Elizabeth a II-a în ziua în care s-au căsătorit, în 2018.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net