Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile

Ultima actualizare:
Charlie Sheen
Charlie Sheen

Am întocmit un top cu cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile, care au atras femeile și au profitat de naivitatea lor de câte ori au putut.

De-a lungul vremii, cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile au făcut o mulțime de victime printre femei, seducându-le și posedându-le pentru ca mai apoi să le abandoneze pentru alte și alte femei.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile au reușit să își facă un renume invidiat de către orice bărbat și să ajungă să posede un număr impresionant de femei în pat.

Rămâne un mister despre cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile felul în care au reușit să le vrăjească pe iubitele lor și ale altora. Dacă unii dintre ei erau renumiți pentru faptul că arătau bine, cei mai mulți nu excelau neaparat la acest capitol.

Unii dintre cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile au rămas renumiți pentru faptul că ar fi fost buni la pat, alții pentru că știau să vorbească și să își mintă frumos parterele, dar cu certitudine rămâne un mister rețeta ideală a cuceririi inimii unei femei.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile - 1. Charlie Sheen

Genghis Khan
Genghis Khan

Actorul Charlie Sheen intră în lista selectă cu cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile datorită numărului impresionant de femei despre care se spune că i-au trecut prin pat - peste 5.000. El chiar s-a logodit cu o vedetă porno pentru a-i face în ciudă fostei soții.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile - 2. Genghis Khan (1162-1227)

Giacomo Casanova
Giacomo Casanova

Este renumită pentru că a cucerit un popor întreg și a întemeiat un imperiu, însă a fost printre cei mai cuceritori bărbați și atunci când vine vorba de femei. Se spune că ar avea 16 milioane de  descendenți.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile - 3. Giacomo Casanova

Julio Iglesias
Julio Iglesias

A devenit atât de cunoscut pentru că era printre cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile încât chiar și astăzi i se spune Casanova unei persoane care cucerește cu ușurință mai multe femei. El a fost renumit pentru legăturile amoroase prin scocietatea înaltă pe care le avea.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile - 4. Julio Iglesias (68 de ani)

Pablo Picasso
Pablo Picasso

Cântărețul Julio Iglesias este printre cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile deoarece conform legendei ar fi avut la pat peste 3.000 de femei și în ciuda vârstei, numărul doamnelor care îi trec prin așternut continuă să crească.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile - 5. Pablo Picasso (1881 - 1973)

Marlon Brando
Marlon Brando

Picasso nu numai că a fost printre cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile, dar a reușit să își facă iubitele sale să se bată pentru el, la propriu.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile - 6. Marlon Brando

Ilie Nastase
Ilie Nastase

Marlon Brando este cunoscut pentru celebrul rol din filmul Nașul, însă este și unul dintre cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile. El a făcut cuceriri atât printre doamnele și domnișoarele din fața televizoarelor cât și printre colegele sale de platou.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile - 7. Ilie Năstase

Hugh Hefner
Hugh Hefner

Avem și noi mândria că pe lista cu cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile se află și un român: Ilie Năstase. El a fost nominalizat de mai multe reviste în astfel de topuri deoarece legenda spune că i-ar fi trecut prin pat peste 2.500 de femei.

Cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile - 8. Hugh Hefner


    Hugh HefnerSURSĂ FOTO: playboy.com
Hugh HefnerSURSĂ FOTO: playboy.com

A făcut din hobby-ul său o adevărată meserie. Hugh Hefner este fondatorul revistei Playboy și unul dintre cei mai cuceritori bărbați din toate timpurile. El și-a descoperit acest talent după ce soția l-a lăsat să o înșele, după că inițial ea avusese o aventură. 

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net