7 cele mai scandaloase afirmații ale lui Donald Trump

Ultima actualizare:

    Donald Trump nu a ratat nicio ocazie să facă o afirmație șocantă și scandaloasăFoto: Getty
Donald Trump nu a ratat nicio ocazie să facă o afirmație șocantă și scandaloasăFoto: Getty

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite. Un afacerist îndrăzneț, abil, unul dintre cei mai bogați oameni din America și mai nou, un politician cu un stil diferit, mai degrabă scandalagiu, decât calculat în afirmații.

Plin de patos și zel în discursurile publice, mai ales în timpul dezbaterilor electorale, Donald Trump a șocat și nemulțumit de multe ori prin afirmațiile sale scandaloase și jignitoare. Iată câteva dintre cele mai cunoscute:

„O sursă «foarte credibilă» m-a sunat la birou și mi-a spus că certificatul de naștere al lui Barack Obama este falsificat.”

Donald Trump a fost atât de determinat să strice imaginea lui Obama, încât a trimis o echipă de anchetă în Hawaii pentru a vedea dacă într-adevăr Obama s-a născut în Statele Unite, după cum relatează MarieClaire.co.uk.

„Arianna Huffington (scriitoare și femeie de afaceri, n.r.) este neatractivă, atât în interior, cât și în exterior. Înțeleg perfect de ce fostul ei soț a părăsit-o pentru un bărbat. A făcut o decizie foarte bună.”

De regulă, Trump a avut numai cuvinte de laudă despre femeile de succes, mai ales dacă acestea sunt și frumoase, dar în ceea ce o privește pe Arianna Huffington, ea a fost o excepție.

„Știți, chiar nu contează ce scriu mass-media atât timp cât ai lângă tine o femeie tânără și frumoasă (exprimarea lui a fost vulgară, n.r.)”

Prin această afirmație, Trump a dovedit încă o dată că pentru el, la o femeie nu contează decât aspectul fizic.

„Voi construi un zid uriaș și credeți-mă, nimeni nu construiește ziduri mai bine decât mine și le contruiesc foarte ieftin. Voi clădi un zid foarte mare la granița de sud a țării noastre și voi pune Mexicul să plătească pentru el. Ascultați ce vă spun.”

Nu a fost pentru prima dată când și-a afirmat disprețul față de țara vecină din sud. Din punctul lui de vedere, toți imigranții mexicani care vin pe teritoriul SUA sunt infractori.

„Când Mexic își trimite oamenii, nu-i trmiit pe cei mai buni. Nu te trimit pe tine, îi trimit pe cei care au probleme și le aduc aici cu ei. Aduc droguri, crime, violuri, dar cred că sunt și oameni buni printre ei.”

Afirmațiile sale au fost mereu contradictorii, astfel că nimic nu mai pare surprinzător pentru el.

„O problemă cheie a lumii contemporane este că politica a ajuns o rușine. Oamenii buni nu ajung în guvern.”

Poate că ar fi fost o afirmație demnă de luat în considerare dacă ar fi fost rostită de un politician sau un gânditor de top al lumii, dar venită din partea sa...Să sperăm că va dovedi contrariul.

„Dacă Ivanka n-ar fi fost fiica mea, mi-aș fi dat întâlnire cu ea.”

Aceasta a fost una dintre cele mai șocante afirmații ale sale. Cu toții ne-am obișnuit deja cu bizarul său comportament față de femei, dar se pare că nici fiica sa nu face excepție de la vulgaritatea sa.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net