600 de huligani au preluat controlul Insulei St.Martin! Umblă cu arme şi cuţite la ei

Ultima actualizare:

    Distrugerile provocate de urganul Irma Foto: Getty
Distrugerile provocate de urganul Irma Foto: Getty

Uraganul Irma a lăsat în urma sa 30 de morți și milioane de locuințe fără curent electric, însă aceasta este doar o parte dintre consecințele nefaste ale dezastruoasei furtuni. În Insulele Caraibe, uraganul a fost urmat de episoade desprinse dintr-un film despre manifestarea anarhismului. Prizonierii scăpați din închisoare s-au înarmat cu arme și cu cuțite și umblă liberi pe străzi, terorizând locuitorii afectați de urmările urganului.

Potrivit Daily Mail, atât Marea Britanie, cât și Franța a trimis ofițeri de poliție pentru a ajuta la calmarea spiritelor . În St. Martin, comandantul general al poliției a declarat că există o bandă formată din 600 de  delincvenți care sunt responsabili pentru agitația civilă existentă în ultimele zile. Mulți turiști s-au închis în camerele de hotel de teamă să nu fie victime ale agitatorilor, în timp ce localnicii s-au înarmat la rândul lor cu macete pentru a se apăra de violențele venite din partea huliganilor. O turistă a mărturisit înspăimântată că militarii sunt prezenți peste tot și că există o stare generală de panică. „ Armata este peste tot, înarmată și gata să riposteze. Toată lumea a devenit sceptică și nimeni nu părăsește casa fără a avea un cuțit la el. Nu poți conduce mașina fără să te asiguri că ai o armă în ea, situația devine una critică. Până și soțul meu poartă o armă”, a fost declarația ei.


    Armata a ieşit pe străzile din St.Martin pentru a asigura siguranţa locuitorilorFoto: Getty
Armata a ieşit pe străzile din St.Martin pentru a asigura siguranţa locuitorilorFoto: Getty

Un alt turist a descris peisajul apocaliptic pe care l-a văzut: “ Sunetele pe care le auzeam erau apocaliptice și păreau să provină de pe front. Am fost blocat într-o baie într-un hotel, iar bacteria telefonului meu se descărca. Erau șobolani în jurul meu care căutau mâncare. “

James Tuffin, turist din Marea Britanie a declarat că se teme atât de mult pentru viața sa încât este nevoit să doarmă cu un cuțit sub pat și să fie mereu cu ochii în patru. A declarat pentru Daily Mail că în jurul său se aud țipete și că proprietara hotelului l-a sfătuit să nu părăsească zona până când huliganii nu se vor liniști. 

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net