50 Shades of Gray – unei femei i s-a făcut rău

Ultima actualizare:

    „Fifty Shades of Grey” a înregistrat un nou incident într-o sală de cineva: unei femei i s-a făcut rău în timpul unei escene eroticecaptură: youtube
„Fifty Shades of Grey” a înregistrat un nou incident într-o sală de cineva: unei femei i s-a făcut rău în timpul unei escene eroticecaptură: youtube

O femeie care s-a dus să vadă filmul „50 Shades of Grey”, într-un cinema din orașul englezesc Milton Keynes a oripilat o sală întreagă. Întreaga audiență a fost evacuată, din cauză că, la una dintre scene, femeii i s-a făcut atât de rău încât nu și-a mai putut controla fluidele din corp.

Filmul „50 Shades of Grey” este, cu siguranță, cel mai controversat al momentului. Are succes la casa de bilete în toată lumea. Așa se întâmplă și în Anglia, unde, în orașul Milton Keynes, este cel mai vizionat film al momentului.

„50 Shades of Grey”, scena unde s-a întrerupt difuzarea

Un articol publicat astăzi de Mirror relatează o întâmplare mai puțin obișnuită. Unei femei i s-a făcut rău în timp ce se difuza o scenă extrem de erotică și toată sala a fost evacuată. Când toată lumea urmărea cu sufletul la gură secvențele în care femeia gătea îmbrăcată doar întro cămașă bărbătească ce abia îi acoperea fundul, o doamnă din sală a început să verse. Cei aflați lângă ea au rămas oripilați și tuturor li s-a făcut rău.

„Cu toții urmăream scena foarte nerăbdători atunci când s-a întâmplat”, a povestit, pentru Mirror, un spectator „50 Shades of Grey” nemulțumit că a trebuit să părăsească sala de cinema în toiul difuzării filmului. „Femeia a pierdut controlul cu totul, chiar și asupra fluidelor proprii. Întreaga sală de cinema s-a împuțit pe loc”, a mai spus un alt spectator.

„50 Shades of Grey” - trailler-ul oficial

Presa locală din Milton Keynes a relatat că la fața locului, în cinematograful unde se difuza „50 Shades of Grey”, au fost chemați și paramedicii, pentru că femeii care a vomat și a făcut pe ea i s-a făcut foarte rău din cauza stării de ebrietate foarte avansate în care se afla.

„Nu sunt sigur ce vârstă are, dar era atât de beată încât nici nu se putea mișca, darămite să se uite la «50 Shades of Grey». Practic a trebuit să fie cărată pe sus. Și mizeria pe care a lăsat-o pe locul unde a stat era de-a dreptul dezgustătoare”, a mai spus una dintre sursele citate de Mirror. „Nu se putea face curățenie fără să se oprească difuzarea filmului, așa că sala a fost imediat evacuată. Toată lumea a trebuit să plece și cu toții au fost dezamăgiți. Cu toții abia așteptau să urmărască «50 Shades of Grey», mai ales că citiseră deja cartea care stă la baza scenariului filmului”, a mai povestit spectatorul.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net