5 persoane ucise într-un atac armat din Plymouth, Marea Britanie. Atacatorul s-a sinucis înainte de sosirea poliției

Ultima actualizare:

    Atacatorul s-a sinucis înainte ca polițiștii să ajungă la locul fapteiSursă foto: Profimedia
Atacatorul s-a sinucis înainte ca polițiștii să ajungă la locul fapteiSursă foto: Profimedia

Poliţia britanică l-a identificat vineri pe un bărbat, Jake Davison, în vârstă de 22 de ani, suspectat de faptul că a ucis cinci persoane, inclusiv o fată în vârstă de trei ani, într-un atac care a vut loc în Plymouth, în sud-vestul Angliei.

Celelalte victime sunt două femei, în vârstă de 51 şi 66 de ani, şi doi bărbaţi, în vârstă de 43 şi 59 de ani, care au fost ucişi, a precizat Poliţia din Devon şi Cornwall.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, Jake Davison este suspectat de faptul că a ucis cu o pușcă o femeie din familia sa, după care a ieşit în stradă, a ucis alte patru persoane şi a rănit alte două.


    Jake Davison a curmat viața a cinci persoane Sursă foto: Twitter
Jake Davison a curmat viața a cinci persoane Sursă foto: Twitter

El a întors apoi arma împotriva sa, înainte ca poliţia, care a ajuns la faţa locului la şase minute după ce a fost chemată, să poată interveni, a anunţat într-o conferinţă de presă şeful Poliţiei din Devon şi Cornwall Shaun Sawyer.

Regatul a adoptat una dintre cele mai stricte legislaţii din lume cu privire la portul armelor, în urma unui atac armat la Dunblane, în Scoţia, în 1996, când 16 elevi au fost ucişi în câteva minute.

Şeful poliţiei a precizat că presupusul autor al atacului armat de la Plymouth deţinea un permis de purtare a armei şi că conturile acestuia pe reţele de socializare urmează să fie studiate, după ce presa britanică a evocat elemente care sugerează că acesta avea probleme de prdin psihologic.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net