4.000 de oameni goi-pușcă participă la un concert în orașul unde toți umblă dezbrăcați

Ultima actualizare:

    În orășelul Cap d'Adge toată lumea umblă dezbrăcată pe stradăfoto: Ganesha Balunsat/Flickr
În orășelul Cap d'Adge toată lumea umblă dezbrăcată pe stradăfoto: Ganesha Balunsat/Flickr

Primul concert în pielea goală se va desfășura în luna iulie pe stadionul din Cap d’Adge, orășelul din sudul Franței în care toată lumea umblă dezbrăcată. Acesta este modul organizatorilor de a sărbători 50 de ani de la mișcarea hippie, inițiată în vara anului 1967.

Dacă vă plac muzica și spiritul liber de la sfârșitului anilor ’60, începutul anilor ’70 și vreți să retrăiți acele vremuri, aveți ocazia s-o faceți în cel mai nonconformist loc din Europa. Orășelul Cap d’Adge, de la Marea Mediterană, este raiul nudiștilor. Aici toți au voie să umble dezbrăcați și nu doar pe plajă, ci și pe stradă.

La concertul din 12 iulie, desfășurat sub numele ”Summer of Love 50”, cu trimitere la vara anului 1967, în care a luat naștere mișcarea hippie, sunt așteptate în jur de 4.000 de persoane.

Trupa The Cavern Beatles va interpreta albumul-cult al trupei The Beatles ”Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, unul din reperele muzicale ale mișcării hippie.

”În aceste vremuri tulburi, să vezi 4.000 de oameni complet dezbrăcați cântând All You Need is Love va reprezenta un mesaj puternic”, a declarat organizatorul concertului, Patrice Diaw, pentru Huffington Post, citat de Les Inrocks.

Dacă vreți să vă numărați printre cei 4.000 de participanți la concert, puteți rezerva un bilet aici.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net