4 secrete despre Kate Middleton, scoase la iveală de noua biografie a Prințului Charles

Ultima actualizare:

    Kate Middletonfoto: Getty
Kate Middletonfoto: Getty

Credeați că le știți pe toate despre Kate Middleton? Iată că vă înșelați.

Noua biografie a Prințului Charles, scrisă de Sally Bedell Smith și intitulată „Prince Charles: The Passions and Paradoxes of an Improbable Life”, scoate la iveală câteva lucruri despre Ducesă pe care presa nu le știa până acum, potrivit eonline.com. Dacă de pozele sexy din studenție am aflat cu toții, iată patru secrete ale lui Kate Middleton care abia acum au fost dezvăluite.


    Biografia Prințului Charles
Biografia Prințului Charles

1. Pe furiș, la o expoziție de artă

În urmă cu cinci ani, în 2012, Ducesa de Cambridge s-a strecurat la expoziția artistului David Hockney, organizată la Royal Academy of Arts, după încheierea orelor de vizionare. Acolo, Kate a stat de vorbă cu un avocat și fiul lui, iar cei doi nu aveau nicio idee despre identitatea ei.

2. «Ceartă» pe fotografii

Prima vacanță împreună a lui Kate William cu Prințul William, la scurt timp după nuntă, a fost una cu năbădăi. Cei doi aveau în plan numeroase opriri în Canada și California, însă un anume lucru l-a deranjat pe Prințul Charles. Acesta nu era de acord cu multele ședințe foto oficiale pe care cei doi le-au făcut.

3. Renovare de 6 milioane de dolari la Palat

După ce și-au unit destinele, Prințul William și Kate au „trecut” printr-o renovare la Palatul Klesington în valoare de 6 milioane de dolari. Motivul? Tavanul era prea lung. În prezent, cei doi trăiesc în Anmer Hall, dar urmează să se mute la Palat la sfârșitul acestui an.

4. Regina și lista de invitați

Nunta lui Kate Middleton cu Prințul William nu a fost una ca oricare alta. Totul a trebuit plănuit în detaliu astfel încât să fie perfect, iar ceremonia să fie una demnă de un cuplu regal. Așa se face că cei doi au alcătuit o listă de invitați plină de persoane pe care nu le cunoșteau, dar pe care le-au trecut acolo din complezență. Când au mers cu ea la Regină, aceasta le-a spus să o refacă: „Începeți de la prietenii voștri,  și îi vom adăuga pe cei care trebuie adăugați pe parcurs. Este ziua voastră”.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net