Cele mai murdare orașe din Europa. Londra, printre cele mai "neprietenoase" Capitale FOTO

Ultima actualizare:
Cele mai murdare orașe din Europa - Paris
Cele mai murdare orașe din Europa - Paris

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai murdare orașe din Europa, Click! îți oferă informațiile în acest sens. Londra este renumită, în intreaga lume, drept locul ideal pentru cumpărături, dar, când vine vorba despre valoarea banilor și curățenie, Capitala e printre cele mai puțin apreciate de turiștii care au răspuns unui sondaj TripAdvisor.

Turiştii din întreaga lume au răspuns unui sondaj al reţelei TripAdvisor privind călătoriile în marile Capitale europene. Astfel, printre cele mai murdare oraşe din Europa se numără Londra, Paris şi Roma.

Londra constituie unul dintre cele mai murdare oraşe din Europa! Studiul realizat a clasificat marile Capitale europene, de la atitudinea localnicilor faţă de turişti, până la curăţenia de pe străzi şi la transportul public. Potrivit sondajului, Londra s-a plasat pe loc fruntaș din punct de vedere al amabilităţii taximetriştilor şi al uşurinţei cu care se poate ajunge dintr-un punct în altul al oraşului. În ceea ce priveşte, însă, curățenia și siguranţa, Londra se află printre cele mai murdare și nesigure Capitale turistice. În ciuda faptului că a găzduit Jocurile Olimpice, Londra continuă să fie considerată una dintre cele mai neprietenoase Capitale.

Cele mai murdare oraşe din Europa: Paris

Cele mai murdare orașe din Europa - Roma
Cele mai murdare orașe din Europa - Roma

Conform aceluiaşi studiu, și Parisul este considerat un oraş european la fel de neprimitor. În urmă cu 200 de ani, revoluţionarul oraş Paris era cunoscut ca fiind unul dintre cel mai urât mirositoare Capitale din Europa. Prin urmare, aşa numitul “oraş al îndrăgostiţilor” nu este ceea ce pare a fi la prima vedere. Deşi se situează pe primele locuri la capitolele romantism, mâncăruri delicioase şi localuri luxoase, Parisul rămâne unul dintre cele mai murdare oraşe din Europa.

Cele mai murdare oraşe din Europa: Roma


    Cele mai murdare orașe din Europa - RomaFoto Click!
Cele mai murdare orașe din Europa - RomaFoto Click!

Un alt loc la fel de vizitat de turiştii din toată lumea este şi Roma. Și această Capitală, însă, se numără printre cele mai neprimitoare și murdare locuri europene. Vestit pentru magazinele şi centrele comerciale unde se poate face shopping, şi oraşul italian se numără printre cele mai  murdare oraşe din Europa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net