În 2015, îndrăgostiţii ar putea fi cei mai căutați clienți pentru Apple Watch

Ultima actualizare:

Deşi nu este sub nici o formă o dată confirmată oficială, lansarea Apple Watch în magazine ar putea avea loc pe 14 februarie 2015, de Valentine’s Day.

Printre fanii produselor Apple şi nu numai, prezentarea primului smartwatch ieşit din laboratoarele din Cupertino a făcut furori. Foarte mulţii şi-au dorit să pună mâna pe el, dar s-au enervat un pic atunci când au aflat că va fi lansat la o dată foarte ambiguă din prima parte a anului viitor.

Cum s-a mai întâmplat cu câteva produse din trecut, oficialii companiei au ezitat să ofere o dată exactă pentru momentul din care vom putea cumpăra un Apple Watch. Din acest motiv au reînceput zvonurile din diverse surse. Deoarece în anii anteriori, în perioada sărbătorilor de Crăciun, Apple avea pe piaţă noi iPad-uri şi iPhone-uri, mulţi au crezut că asta se va întâmpla şi cu aşa numitul Apple Watch. Din păcate, însuşi Tim Cook ne-a descurajat când a venit vorba de o dată de lansare mai recentă de 2015. Acelaşi CEO, indirect, a confirmat că este vorba de probleme pe partea de producţie de serie. Într-un interviu acordat recent celor de la Bloomberg BusinessWeek, Cook a afirmat că Apple „ar fi putut să facă ceasul mult mai devreme, sincer, dar nu cu precizia, finisajele, calitatea şi nivelul de integrare al acestor produse“.

Rapoarte din două surse diferite au confirmat că, pentru a profita de un alt val de achiziţii necontrolate, Apple Watch va fi lansat de Valentine’s Day. Până şi redactorii de la 9to5mac au auzit dintr-o sursă că gigantul din Cupertino vrea să profite de predispoziţia utilizatorilor pentru achiziţii din jurul datei de 14 februarie.

Vezi de unde începe şi unde ar putea ajunge preţul de achiziţie al gadgetului.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net