200 de turiști britanici au fugit din hotelurile în care erau plasați în carantină

Ultima actualizare:

    Turiștii și-au părăsit camerele de hotel și stațiunea Verbier pe timpul nopțiiFoto: Chris Wallner
Turiștii și-au părăsit camerele de hotel și stațiunea Verbier pe timpul nopțiiFoto: Chris Wallner

O „evadare” mai puțin obișnuită a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, din stațiunea elvețiană de schi Verbier. Peste 200 de turiști britanici plasați în carantină în mai multe hoteluri și-au luat tălpășița pe ascuns și s-au făcut nevăzuți.

Potrivit presei locale, citate de adevarul.ro, circa 420 de turiști britanici au fost plasați 10 zile în carantină în hotelurile din stațiunea elvețiană, ca urmare a agravării situației epidemice din țara lor.

200 dintre ei au fugit pe timpul nopții din camere. Personalul hotelului și-a dat seama de dispariție abia dimineața, când fugarii nu au venit la micul dejun și nici nu au răspuns la telefon. Se pare că unii dintre ei s-au dus în Franța, o țară care, ca multe alte state, își închisese granița în fața britanicilor din cauza noii tulpini de COVID-19, mult mai contagioase. Dar, potrivit Digi24, a pus capăt interdicției miercuri, oferind persoanelor care au un test negativ șansa de a călători.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net