20 de minute de chinuri groaznice! Ce moarte oribilă a avut fratele lui Kim Jong-Un

Ultima actualizare:

    Kim Jong-Nam a murit în chinuri groaznice din cauza neurotoxinei VXFoto: Twitter
Kim Jong-Nam a murit în chinuri groaznice din cauza neurotoxinei VXFoto: Twitter

Autopsia cadavrului lui Kim Jong-Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean, arată că a murit în doar 20 de minute după ce a inhalat neurotoxina VX. Substanța deosebit de periculoasă i-a provocat în mai puțin de o jumătate de oră chinuri groaznice.

Ministrul Sănătății din Malaezia, care a studiat cazul morții lui Kim Jong-Nam și rezultatele autopsiei, a declarat că întregul său corp fusese intoxicat cu agentul neurotoxic VX care l-a usi în doar 20 de minute și i-a provocat dureri îngrozitoare, precizează CNN. În ciuda faptului că era o persoană corpolentă, substanța l-a răpus foarte rapid și a murit în ambulanță, în drum spre spital.

Situația este în continuare controversată. Autoritățile din Malaezia au nevoie de o mostră de ADN pentru a confirma dacă trupul neînsuflețit este sau nu înrudit cu liderul Coreei de Nord. „Odată ce am identificat persoana, treaba noastră e gata”, a declarat ministrul.

Cum a murit Kim Jong-Nam

VX este a fost folosită ca armă de distrugere în masă în războiul dintre Irak și Iran, din anii 1980, după cum informează Adevărul.ro. testele au arătat că fratele vitreg al dictatorului a fost supus la această toxină prin inhalare dermică. Profesorul Mustafa Ali Mohd, de la Universitatea Malaya, a declarat că folosirea acestui agent chimic poate depinde și de contactul cu apa sau la o anumită temperatură, pentru a-i spori caracteristica letală. Din utlimele informații obținute, se pare că Kim Jong-Nam a fost stropit pe față de una dintre cele două femei cu apă, în timp ce cealaltă i-a pulverizat substanța toxică. În acest fel, neurotoxina a putut fi absorbită de organism mai eficient.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net